Мушкарци признали

Жене које посједују ове 3 особине су најпривлачније

 • Извор: Крстарица
 • 18.02.2024. 04:00

Самоувјерене жене које зраче самопоуздањем су одувијек важиле за најпривлачније. Оне су задовољне собом, а поред њих, не можете и ви да се не осјећате добро.

Чак ни љепота не игра најважнију улогу, уколико у жени умијете да пронађете њене квалитете.

Такве жене знају шта желе и не устручавају се да вам то и ставе до знања. С друге стране, оне имају још неколико особина које их чине привлачним, а руски психолог Михаил Лабковски открива које су.

1. Увијек се труди да буде своја 

Михаил Лабковски сматра да жене никада не треба да се претварају да су неко други, посебно како би импресионирале потенцијалног партнера. Будите искрне и реални, прави ви, онакви каква је ваша природа заиста.

2. Не враћа се у прошлост

Многе жене стално преиспитују своју прошлост и питају се да ли су могле другачије, које грешке су могле да исправе.

Не осврћите се назад често, не живите тако да вам прошлост кроји садашњост – ово постаје препрека срећној будућности. Будите сигурни у себе своје способности – неке ствари се догађају баш са разлогом, како би вас оснажиле и учиниле баш таквим какве сте сада – савршене.

3. Има своје мишљење 

Михаил Лабковски сматра да је погрешно вјеровати да је идеална жена она која је “глупа” и попустљива.Он истиче да је срећна и успјешна жена она која има карактер, зна како да дође до компромиса, пронађе заједнички језик, али и да истакне и остане при свом ставу. Жена која има самопоуздања има и среће.

Радите на љубави и поштовању према себи, волите себе на здрав начин, повежите се са својим бићем и пробудите у себи оно најбоље, оно што ви заиста јесте. Формула среће је једноставна – рад на себи је пречица до живота о каквом маштате.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.