Савјети

Мушкарци, ево гдје упознати дјевојку ако имате 30 и више година

  • Извор: Нова.рс
  • 06.01.2024. 04:00

Гдје уопште упознати жене када имаш 30 година – то питање се недавно покренуло на друштвеним мрежама, а судећи према бројним реакцијама, тема је и те како актуелна.

Изгледа да је и више него што претпостављамо тридесетогодишњака који не могу да нађу партнера. И зато траже помоћ.

Један од њих је корисник Редита који каже да на послу нема пуно жена и то су увијек исти људи, поготово јер је његов сектор ИТ.

"На улици и сличним јавним мјестима је без везе спопадати непознате особе осим ако ниси неки Аполон наравно или баш немаш срама да спопадаш људе. Из ове друге групе познајем понеке којима није блам да приђу свакој, али њихов успјех је и даље 0%. Клубови су још гора ситуација уз прегласну музику. Колико клубова и тих журки има, до сада би сви били у везама да ту има неке вајде", каже.

И шта је он на све то добио као савјет?


Породица Добраш из Бањалуке добила нову кућу

Породица Добраш из Бањалуке добила нову кућу

"Наћи ћеш на истим мјестима као када имаш 20. Евентуално неко планинарење, хоби, нешто слично. Или брате мили путуј – па макар и сам ако немаш са ким. Налете успут неки готивни људи у авиону, у сусједној соби у хотелу у неком музеју и слично. Доброг ортака сам упознао на мору (кад смо били са бившим дјевојкама пре десетак година, тамо се упознали), једну од бивших сам упознао у Прагу прије неколико година, били у истој тури и тако.. Крећи се, брале, ниједна ти неће доћи на врата и рећи – добар дан, ја сам Маја и желим да ти будем дјевојка", савјетовао му је један.

Још један савјет је комбинација дружења и онлајн апликација.

"Ево ти за моје другарице 30+ које су у тим годинама упознале садашњег дечка – двије на Тиндеру, једна на тренингу спортског пењања. Дакле, онлајн дејтинг и неки хобији. Имам доста друштва које се упознало на послу, додуше више у двадесетима, није да се баш толико избјегавају романсе на радном мјесту колико се прича", додао је други.

Такође, треба пазити и на одређене важне детаље.


Бака из Бањалуке годинама сама, за Божић јој је сада стигла највећа радост

Бака из Бањалуке годинама сама, за Божић јој је сада стигла највећа радост

"Само повезивање кроз друштвене активности, највеће шансе да упознаш неког иоле нормалног, бар у твом контексту нормалног. Изабери неки хоби који волиш и укључи се у већ постојеће организације. Иди на групно планинарење, теретану, предавања, спорт итд. Укључи се у онлајн групе и буди активни члан, иди на окупљања кад и ако их одржавају. Наравно, поред свега тога покриј основне базе: буди фит, одржавај хигијену и чистоћу, креирај или нађи свој стил, зарађуј ок. Послије унајмиш фотографа да ти уради Инста портфолио, мало се пицнеш и, док се то прошири, вјежбаш флерт и то је то. Пробаш послије и овако директно поруку на друштвеним мрежама, будеш упоран и самоувјерен и не може да не упали. Не заборави да се у већини модерних кругова друштва сматра да 30+ успјешни мушкарац је идеални партнер, тако да не одустај", трећи је савјет.

Ту је и један занимљив предлог што се тиче упознавања уживо:

"Нађи неки хоби гдје има жена. Упиши часове кувања, грнчарства, плеса. Иди на неке тренинге, стално у исто вријеме. Теетана је кева".

А ако то не упали…

"Ако си у ИТ, невјероватно је лако упознати жене као странац у Јужној Америци и Филипинима. Друга култура је тамо, много су дружељубивији људи. Пробај да нађеш ремуот посао и путуј. Бар ћеш лијепа места да видиш и егзотичне плаже умјесто у Београду да удишеш смог и гулиш сам".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: