Према астролозима

Мушкарци у ова три знака су идеални за брак

 • Извор: Агенције
 • 21.02.2024. 07:41

Многи мушкарци на различите начине виде и перципирају љубавне везе. Међу њима се, према астролозима, налазе они којима је битно да она буде дуготрајна и што дубља.

У свијету Зодијака неки знакови су више оријентисани на трајну везу и стабилност те је често траже у свим везама у којима се нађу. Наиме, ако сте у потрази за партнером који цијени преданост, разумијевање ових кључних знакова Зодијака могла би вам бити нит водиља.

1. Јарац

Мушкарци Јарци су синоним за стабилност и одговорност. Под управом Сатурна, планета дисциплине, ове особе су озбиљне у погледу својих обвеза. Њима ред долази природно, педантно планирају своју будућност. За мушкарца Јарца веза је дугорочна инвестиција и он јој приступа с одлучношћу која је кључна за успјех. Ако тражите партнера који цијени традицију и сигурност, Јарац би могао бити прави.

2. Бик

Мушкарцима Биковима влада Венера, планет љубави и љепоте, а њихова преданост везама је без конкуренције. Стабилност је темељна вриједност за Бикове појединце и они не журе прије него што се обвежу. Једном посвећени постају ступови снаге, нудећи изузетну подршку. Њихова природа, односно чињеница да је то земљани знак, најављује да су односи с Биком утемељени и изграђени да трају. Ако жудите за поузданим и преданим партнером, Бик би могао бити тај који ће вас оборити с ногу.

3. Рак

Мушкарци Ракови, вођени Мјесецом, познати су по дубоким емоционалним везама и инстинктима за одгајање дјеце. С лакоћом стварају сигурно кућно окружење пуно љубави. Мушкарац Рак тражи везу која пружа емоционалну стабилност и осјећај припадности. Ако тражите партнера који разумије важност емоционалних веза и цијени дугорочну преданост, Рак би могао бити ваш савршен спој.

У замршеној мрежи односа, ова три знака Зодијака истичу се као склони стабилности и преданости. Међутим, битно је запамтити да индивидуалне карактеристике могу варирати. Астрологија нуди увиде, али особна компатибилност овиси о бројним чињеницама, пише Астроталк.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.