Ocjenjuje ga

Mužu daje bakšiš za intimne odnose

 • Izvor: 24sata.hr
 • 14.03.2023.14:33

Žena koja na TikToku objavljuje pod nadimkom @sometimesmamayells objavila je video u kojem je objasnila da je suprugu otvorila Venmo račun (američka usluga mobilnog plaćanja) kako bi mu mogla ostaviti bakšiš i recenziju nakon svakog intimnog odnosa.

Upoznali su se kad su obje imali 16 godina, vjenčali su se tri godine poslije i sada su u braku 12 godina.

Njenu ideju pratioci su dočekali s oduševljenjem te je dio njih istakao da bi ocjenjivanje moglo podstaknuti njegovu vještinu.

"Prije nekoliko mjeseci napravila sam mu Venmo i davala sam mu bakšiše te ocjenjivala njegovu izvedbu nakon seksa", kaže ona.

Tokom jednominutnog videa podijelila je reakciju svog supruga nakon što mu je otkrila svoju ideju.

Iznenadio se čitajući neke od njenih ranijih zapisa o svojoj izvedbi.

"Dakle, 22. januara, horizontalno osvježenje, 24. januara, buđenje u 5.00. Postoji samo jedna stvar koja bi to mogla biti. Poslala si mi pet dolara. Zatim, 28. januara, istraživanje skrivene doline, a 29. januara, rodeo u spavaćoj sobi. Oh, čekaj, za to dobijam pet zvjezdica", pročitao je njen suprug zapise dok ga je snimala, prenosi "The Sun".

U drugom videu pročitao je još nekoliko recenzija svoje supruge.

"Čekaj, 30. januara, glaziranje krofne? A 5. februara, tu smo se rastezali, dušo. Čekaj, tu sam dobio osam zvjezdica, pa u dva ujutro paralelno parkiranje. Bis. Čekaj, to je bilo 12. februara i opet 12. februara. Bis. Prije 16 dana, valjanje u sijenu, a prije osam dana, taktilno umetanje. Prije tri dana, poslovni sastanak za odrasle. Čekaj, to je puno zvjezdica... 15 zvjezdica. Šta sam učinio?", pitao se suprug.

Ideja je privukla veliku pažnju na internetu, skupivši više od 254.200 lajkova i 2,5 miliona pregleda, a brojni su pratioci prokomentarisali sadržaj.

"Svako toliko mu moraš dati četvorku da podstakneš napredak", napisao je neko.

"Čovjek je započeo posao, a nije ni znao", našalio se drugi.

"Omg! Totalno radim ovo", dodala je jedna žena.

Mnogi su se usredsredili i na broj odnosa koji je par imao.

"Curo, brinem se samo koliko puta sedmično. Sretna dama", piše neko od pratilaca.

"Djevojko, ne znam koliko si dugo u braku, ali dobro je da imaš energije", dodao je neko.

"Više sam iznenađen učestalošću", zaključio je treći.

@sometimesmamayells Part 1! #fyp #foryou #foryoupage #laugh #funny #married #marriedlife #husbandandwife #spouse #couples #coupletok #reaction ♬ original sound - SometimesMamaYells
Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.