Инфлуенсерка

Не носи доњи веш и плијени пажњу јавности: Од трескања никоме није добро

  • Извор: Еспресо
  • 27.02.2024. 09:52

Делта Даун је тиктокерка и заљубљеница у фитнес, а изазвала је пажњу јавности кад је открила да већ три године уопште не носи доњи веш. Иако је већина људи запањена оваквом одлуком, она је одлучна у свом ставу и не намјерава да промијени своје навике.

Када људи сазнају за одлуку ове тиктокерке, њихове реакције су углавном изненађење и невјерица. Сама Делта је изразила чуђење кроз шокирани израз лица и испричала како је људи често доводе у ситуацију да мора да се правда и објашњава свој избор избегавања ношења гаћица.

Делта је истакла да чак и када иде у теретану не носи доње рубље, што је изазвало додатно изненађење код њених пратилаца. Она је додала да је веома посвећена овом стилу живота и да је веома ријетко изузетак када ипак обуче доњи веш, а о томе је писао и Сан.

Њени фанови су изразили своје мишљење по погледу неношењу доњег рубља, при чему су многи подржали њен став. Неки од њих су истакли да су и сами заборавили да је неношење доњег веша нешто необично, док су други подијелили своја искуства и ставове о овој теми.

@fairyyquaddmothaa News flash, i reached 100k on @Doesn’t matter 🤗🤗🤗#fyp #viral #dance #blowthisup #fakebodyy⚠️ ♬ Shake it Pt. 1 - Pesodaslime

Здравствени стручњаци истичу да ношење доњег рубља може имати и позитивне и негативне ефекте на здравље. Препоручује се избегавање ношења уске одјеће када се прескаче ношење доњег рубља, као и редовно прање одеће.

Ова прича о необичном стилу живота привукла је пажњу јавности и изазвала различите реакције и коментаре. Делта је показала храброст у изношењу својих ставова, док су многи подржали њену одлуку да живи онако како се осјећа најудобније.

@fairyquaddmother only a few exceptions but i hate wearing 🩲😂😂 #fyp #commando #evenatthegym ♬ original sound - Taylor Dean

- Заборављам да ово није уобичајена ствар. Од средње школе не носим доњи веш, дакле шест година.

- И ја сам заборавила, док нисам отишла на ТикТок гдје кажу да је то чудно.

- Не носим грудњак или доње рубље, осим ако не носим фармерке или не излазим баш елегантно обучена.

- Мислила сам да сам једина, сада ми је лакше!

- Од кад сам престала да носим гаћице, више уопште не могу да поднесем да их обучем - коментарисале су дјевојке на ТикТоку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм