Narušeni odnosi

Ne želi da ide kćerki na vjenčanje jer se zaljubila u njenog vjerenika

  • Izvor: 24sata.hr
  • 16.11.2021.14:41

Svijet mi se okrenuo naglavačke kada mi je mama, koju sam oduvijek obožavala, priznala da gaji romantične osjećaje prema mom budućem mužu. Slomila mi je srce, ispričala je neimenovana buduća mlada na forumu WeddingBee.

Kaže da joj je rekla da zbog toga neće doći na njeno vjenčanje, a priznala je i da bi 'poklekla iskušenju kad bi joj se za to ukazala prilika', prenosi "Daily Mail".

Mlada je opisala svoju vezu.

"Zaručena sam za divnog muškarca kojeg sam upoznala prije otprilike dvije godine. Imamo zaista lijepu vezu i boljeg partnera ne bih mogla poželjeti", napisala je i dodala kako je njen zaručnik vrlo blizak s njenoj porodici.

Često su znali ići zajedno na planinarenje ili grupno kampovanje.

Vikendom je njen zaručnik igrao tenis s mamom, i ona je to, kaže, podsticala, jer joj je bilo drago da se tako dobro slažu.

"Mama mi je kasnije rekla kako je godinama nesretna u braku s mojim ocem i da se uz mog partnera osjeća onako kako se nikad nije osjećala uz tatu. Najviše me pogodilo što mi je priznala da bi bila bliska s mojim zaručnikom kad bi joj se ukazala prilika za to. Rekla je kako ne bi sputavala osjećaje", nastavila je nesretna djevojka.

Nakon prvobitnog šoka, mladka je nazvala oca i sve mu ispričala.

"Rekao je da odlazi od kuće u hotel i biće tamo dok mama ne dobije nekakvu terapiju. Moj zaručnik je sad jako udaljen od mene i to sve čini još strašnijim", napisala je, prenosi "24sata.hr".

Tagovi: