ATV

Popularizovan zahvaljujući TikToku

Novi trend u intimnim odnosima: Šta je "kokos izazov“

  • Izvor: B92
  • 13.09.2023. 02:19

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a on se izvodi lako. Ipak, imajte u vidu da, dok neko tvrdi da mu zahvaljujući njemu nikad nije bilo bolje među čaršavima, on nije za svakoga.

S vremena na vrijeme, strani mediji nas obavijeste da se pojavio neki novi trend u seksualnim odnosima, a najnoviji je popularizovan upravo na TikToku.

U pitanju je tzv. kokos izazov, koji zapravo nema nikakve veze s kokosima.

Šta je kokos izazov?

Radi se o tome da se prilikom intimnih odnosa kukovima oblikuje riječ "coconut" (kokos) dok je žena gore prilikom misionarske poze, kako bi oboje partnera uživalo u maksimalnom zadovoljstvu. U pitanju je pokret koji zahtijeva dosta fleksibilnosti.

Kako ističe Melisa Stoun, stručnjakinja za odnose, ovakvi "čelendži" su korisni za parove.

"Dobro je vidjeti da ovi viralni izazovi mogu da pomognu ljudima da istraže zadovoljstvo sa svojim partnerima i poboljšaju intimne odnose, kao i samopouzdanje i raspoloženje", istakla je.

Probati kokos izazov ili ne?

Da li je kokos izazov dobra ideja ili ne, zavisi od toga koliko su partneri aktivni u krevetu.

Ukoliko je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret joj može biti previše stimulišući i "van ritma".

"Ako probam kokos izazov, a on me pita šta to radim, plakaću", našalila se jedna tviterašica u jeku popularnosti ovog trenda.

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentisanje može biti korisno, ali uvijek vodite računa o tome šta druga strana voli i šta joj prija.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: