Vole uživati

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najvatrenije u krevetu

 • Izvor: Agencije
 • 12.03.2023.17:29

Dok je nekima fizička bliskost s partnerom na listi prioriteta u vezi i vole uživati u strastvenim aktivnostima svaki dan, drugi će se pak zadovoljiti tek povremenim seksom jer ono tjelesno u njihovom životu nema pretjeranu važnost.

Prema astrolozima osobe rođene u horoskopskom znaku Bika najvatrenije su u krevetu.

Bik je inače jedan od najstrastvenijih i najsenzualnijih horoskopskih znakova, a osobe rođene u tom znaku znaju kako tjelesnu bliskost podići na viši nivo i osigurati najveće tjelesne užitke, piše Astromix.

Za ljude rođene u znaku Bika seks je jedno od sredstava samopotvrđivanja. Ako im ne ide predobro u drugim područjima života, seksom će nadoknaditi osjećaj nesigurnosti.

Vole predigru i puno dodira te se u krevetu izuzetno trude ostvariti sve svoje maštarije, ali i maštarije partnera.

Visoko na listi najvatrenijih i najstrastvenijih znakova su i Ovnovi, Lavovi i naravno Škorpije.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.