ATV

ТикТок

Открила да је муж вара с мајком

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 13.11.2023. 21:37

Кетрин, мајка двоје дјеце из Ајдаха, тврдила је да ју је супруг варао с властитом мајком - и открила да јој је бака рекла за аферу.

Она је објавила неколико ТикТок видеа на платформи - гдје се назива @Катенациоус - с детаљима о ситуацији, пише "Њујорк Пост".

“Чула сам да разоткривамо љубавнице наших мужева”, гласио је текст преко једног видеа који је укључивао слику Кетрин и њеног наводног бившег мужа, након чега је слиједила фотографија њене маме попраћена текстом “моја мајка”.

Видео има више од 9,6 милиона прегледа откад је објављен прије два дана.

Затим је подијелила тродјелни низ исјечака који објашњавају како је наводно дошло до ситуације која јој је сломила срце. 

Кетрин је рекла да су постојале велике сумње у везу њеног бившег мужа и њене мајке, али је на крају занемарила знакове јер није хтјела вјеровати да се то догађа.

"Нисам хтјела вјеровати да би ме двоје људи којима сам највише вјеровала на цијелом свијету могло тако издати", рекла је.


Велика запљена дроге и хапшење у Републици Српској

Велика запљена дроге и хапшење у Републици Српској

Прво чудно што је примијетила било је како су се њен муж и мајка почели другачије поздрављати. Умјесто неугодног загрљаја са стране, њена би мама омотала руке око врата њеног супруга, а онда би је “он зањихао у круг да би је поздравио”, тврдила је.

“Такође је почео мојој мами трљати стопала испред мене”, додала је.

Рекла је да јој је на Валентиново, само два дана прије него што је сазнала за њихову аферу, донио цвијеће - као и њеној мами.

“Али највећа црвена застава је то што би у више наврата с више свједока моја мајка и бивши супруг рекли: 'Знаш, да су Кетрин и њен тата икада трагично умрли истовремено, нас двоје бисмо сигурно завршили заједно'", подијелила је.

Одговарајући на питања о томе како није раније схватила да се нешто догађа, рекла је да је то зато што јој је мама у дјетињству "испрала мозак" - а она једноставно није жељела да то буде стварно.

Али њена бака јој је помогла да схвати да није "луда".

Тврдила је да јој је бака дошла и рекла јој да мисли да се нешто догађа између њене мајке и супруга због чудног понашања које је примијетила међу њима.

Рекла је баки да није сигурна како би се требала суочити с паром - и треба ли се уопће суочити с њима.

"Охрабривала ме да истина увијек изађе на видјело, охрабривала ме да само сједим и чекам, а нисам била сигурна хоћу ли послушати тај савјет", рекла је и додала како се показало да није морала јер је касније те ноћи добила доказ који јој је требао.

Рекла је да је једне вечери у фебруару прошле године, док су њене кћерке близанке биле мале бебе, пратила "Фејс Тајм" свог супруга како би га питала када ће завршити с послом јер је већ прошао 21 сат.

У то је вријеме био достављач, а Кетрин је рекла да је примијетила да се налази на другом подручју од онога што је рекао.

"Мало су се свађали - онда је постало још горе. Одједном сам чула женски глас", рекла је Кетрин.

“Окренуо се на своје сувозачево мјесто као да слуша тај глас како говори", додала је.


Нејмар објавио селфи и шокирао фанове

Нејмар објавио селфи и шокирао фанове

Рекла је да је постала врло сумњичава и питала мужа има ли још која жена с њим, али он ју је једноставно назвао лудом.

“Срце ми је само тукло из груди”, рекла је.

"Требало ми је неколико минута да доживим напад панике и да заплачем, те схватим да мислим да сам у праву", испричала је.

Кетрин је супруга назвала још неколико пута након што јој је наводно одбио показати мјесто сувозача.

“У овом тренутку, 99% сам сигурна да је то моја мама. Једноставно сам имала тај предосјећај”, рекла је.

Тада је одлучила назвати своју млађу сестру јер је још увијек живјела код куће с родитељима. Њена сестра је, каже, потврдила њен страх да су њих двоје ипак заједно.

Њена је сестра рекла да је њен муж раније тог дана покупио њену мајку да иде с њим на доставу - и наводно је замолио сестру да јој не каже. Кетрин је касније назвала своју маму, која није одговорила све до осмог телефонског позива, када је кћерки признала да је с мужем.

Захтијевала је да обоје дођу у Кетринину кућу, а и њена мајка и супруг порицали су било какву аферу - све до сљедећег дана.

Рекла је да је с дјецом отишла "одмах", а онда је ситуација добила још један преокрет.

“Оне ноћи кад сам отишла са својим кћеркама, моја мајка се преселила у моју кућу с мојим мужем,” рекла је Кетрин.

“Наставили су да буду заједно све док мужу нисам доставила папире за развод у којима је такође стајало да ћу поднијети захтјев за 100% бригу над нашом дјецом".

Тврдила је да се њен муж на крају уморио од њене маме и да ју је избацио, али да је њен тата објеручке прихватио њену преварену маму.

"До данас се моји родитељи понашају као да се афера никада није догодила", рекла је.

По њиховим ријечима, афера се никада не би догодила да Кетрин није била тако 'ужасна кћерка' и 'ужасна жена'.” Није било јасно колико је одржавала контакт с родитељима, је ли уопште.

Бројни коментатори испод њених видеа нису могли вјеровати да се афера догодила.

“Ја сам у потпуности шокирана,” рекла је једна особа.

“Јако ми је жао, никада нећу схватити како би неко могао помислити да ово може бити у реду и имати оправдање", написао је неко други.

“Највећу издају учинила је твоја мама, обично кривим мужа, али ово је стварно шокантно. Жао ми је", гласио је трећи коментар. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм