Хороскоп

Ова два знака константно размишљају о сексу

 • 02.04.2024. 04:06

Ако вам се чини да стално размишљате о сексу, то је можда због вашег хороскопског знака. Вјеровали ми у то или не, наш хороскопски знак може утицати на нашу личност, па тако и на склоност ка сексу и пожуди.

Према астрологији, постоје два хороскопска знака која константно размишљају о сексу.

Шкорпија

Ови страствени водени знакови на врху су списка када је у питању маштање о сексу. 

Иако су познати по својој сумњичавости, након што вас упознају и сматрају вас вјернима, они ће с весељем ослободити своју дивљу страну. Њихова страст и презир према рутини учиниће њихов сексуални живот узбудљив. Будући да им је секс увијек у глави, од њих можете очекивати секси поруке током дана, али и експериментисање с разним стварима. Код њих нема "ванила секса".

Ован

Они су под утицајем Марса, планета задуженог за сексуалне нагоне, па није ни чудо што ови ватрени знакови воле секс. Изузетно су енергични, али и дрски, па очекујте спонтаност и авантуру. 

Овнови су такође познати по својој памети и домишљатости, стога можете очекивати пуно прљавих шала у најнеочекиванијим и савршено непримјереним тренуцима. 

За разлику од Шкорпиона, који више воли емоционалну везаност када су у питању њихови сексуални партнери, Овнови су независни и радо ће пронаћи особу само за секс.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

  Тет а тет са Татјаном Трнинић