ATV

Ljepota je bitna, ali ne ključna

Ove osobine krase fatalne žene

 • Извор: Super žena
 • 10.06.2022. 12:36

Savršene crte lice i izvajano tijelo ne garantuju privlačnost, već ono što dolazi iznutra.

Skladne crte lica i savršena figura ne znače ujedno i seksepil i privlačnost. Stav, energija, harizma i druge osobine jesu ono što suštinski osvaja.

Ne kaže se bez razloga "ljepota je u oku posmatrača", pa i ljudi koji ne zadovoljavaju naše kriterijume ljepote, drugima su možda savršeni.

Ono što zaista osvaja muškarca jesu određene osobine kod žene.

1. Ona voli i poštuje sebe

Ljubav prema sebi je najbitnija stvar koju svako mora naučiti. Niko nije savršen, a žena koja je svjesna sebe, zna i svoje mane i vrline, ali prihvata sebe u potpunosti.

Ako se prema sebi ophohite sa poštovanjem i svjesni ste koliko vrijedite i muškarac će cijeniti vas. Onako kako se ophodimo prema sebi, učimo i druge kako da se ophode prema nama.

2. Strast i energija

Strast i energija koje isijavaju iz žene nisu vezane isključivo za erotiku i seks. Muškarcima su privlačne one pripadnice ljepšeg pola koje imaju hobije, uživaju u svom poslu ili su strastveni zaljubljenici u prirodu, životinje, umjetnost.

Žene kojima sijaju oči od strasti i energije prema različitim aktivnostima, fatalne su suprotnom polu.

3. Sigurna je u sebe

Žena koja je sigurna u sebe svjesna je svojih promašaja, nedostataka i neuspjeha, ali ona uvijek ide naprijed i ne dozvoljava da je išta sputa.

Takvu osobu prepoznaćete po tome što nema potrebu da ponižava i ogovara druge da bi sebe uzdigla. Prema drugima se ponaša onako kako bi i željela i da se prema njoj ophode.

4. Optimizam

Negativne i pesimistične osobe nemaju mnogo prijatelja, a zasigurno niko se ne osjeća prijatno pored osobe koja se konstantno žali na svoj život.

Upravo one žene koje su vedre i optimistične će privući muškarca. Njihov vedar duh je ono što plijeni i što će probuditi želju kod suprotnog pola da budu pored osobe koja sa osmijehom na licu prolazi kroz život.

5. Dovoljna je sama sebi

Kada naučite da ste dovoljne same sebi i da vaša sreća ne zavisi ni od jedne osobe u vašem životu, paradoksalno zvuči, ali privući ćete više muškaraca.

Potrebno je zavoljeti život i prilike koje pruža, a ne pogrešno vezivati sreću za drugu osobu. Fatalne žene uživaju i kada su same i ne osjećaju potrebu da u svakom trenutku moraju biti pored partnera, prenosi "Super žena".

Тагови:
 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: 1994 (12+) (Р)

  Серија: 1994 (12+) (Р)

 • 17:50 По свијету са Робертом Дацешином

  'По свијету са Робертом Дацешином