Будите пажљивији

Ове ријечи никада не бисте требали рећи једном самцу

 • Извор: Крстарица
 • 22.02.2024. 08:09

Иако добронамјерне, изјаве које околина често даје самцима уврједљиве су и могу не само да им иду на живце већ и да их растуже, а на врху листе су реченице “покушај на неким сајтовима за упознавање“ и “желиш да те упознам с неким?“

Тренд избјегавања брака, порастао је за 30 одсто током протекле деценије, показује истраживање. Људима од 30 година је најтеже када немају партнера, а чак и онима који воле слободан живот смета им притисак околине који очекује да пронађу сродну душу.

Можда си превише избирљив/а

Ова изјава је увреда на неколико нивоа, сматрају психолози. Поред тога што нагојвештава да је човјек несрећан и усамљен јер је сам, намеће чињеницу да је проблем што има превисоке критеријуме. Такође, овакав притисак блиских људи може навести слободног мушкарца да заиста помисли да су његова очекивања превисока и да је у реду бити задовољан везом и партнером који не испуњава одговарајуће критеријуме.

Шта кажеш на то да нађеш некога преко интернета?

Упознавање путем интернета и друштвених мрежа је данас популарно, али уз ризик од многих бизарних сусрета и лажних представљања. За самце оваква изјава звучи као рецепт за “очајнички потез“ са значењем “ако већ не можете некога да импресионирате у стварности, можда то можете преко тастатуре“.

Једном кад престанеш да тражиш, љубав ће сама доћи

Такве изјаве имплицирају да је самац незадовољан својим статусом, не узимајући у обзир да се можда опоравља од пропале везе, није спреман за нову везу или једноставно не жели да буде у вези.

Да ли хоћеш да те ја упознам са неким?

Срећно заљубљени, ожењени пријатељи као и самохрани родитељи често имају велику потребу да буду љубавни посредници. Зато често погрешно претпостављају да они могу боље да процијене ко коме одговара. Иако им је то забрањено да се мијешају, они ће често суптилно сугерисати како шта треба, што самце доводи у незгодне положаје.

Потруди се мало

Изласци, завођење, упознавање, губљење килограма, промјена фризуре или било шта што други мисле да је ултиматум за проналазак љубави су увредљиви савјети за једног самца. Директно им се каже да нису довољно добри такви какви јесу и да би требало да промијене нешто на себи или у себи како би привукли друге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.