Fantazija

Ove "vrele" seks scene iz filmova bi žene probale sa partnerima

  • Izvor: B92
  • 20.01.2023.01:15

Seks ispred ogledala mnogima je tajna fantazija. Možda ste mislili da su filmovi za odrasle rezervisani samo za muškarce, ali varate se!

"Vruće" scene iz filmova često djeluju teško primjenljive ili čak nisu ni primamljive, ali uvijek mogu da vam posluže kao inspiracija za male eksperimente u krevetu. U nastavku pročitajte koje bi to scene iz filmova žene mogle da isprobaju.

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno doživljavanje vrhunca, prema tome ne ustručavajte se da ispunite ovu fantaziju.

Eksperimentisanje sa seksi igračkama

Seksualne igračke mnogim parovima su još uvek tabu-tema. Međutim, žene koje su npr. isprobale igru sa vibratorom ili stimulirajućim prstenom i te kako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

Uloga domine

Mit o tome kako žene vole da budu pasivne u intimnim trenucima treba što prije da zaboravite. Pripadnice ljepšeg pola i te kako vole da budu dominantne u krevetu i da preuzmu inicijativu i kontrolšu svog partnera. Dio te fantazije je i ispunjavanje svih želja dama u tom trenutku.

Seks sa povezom preko očiju

Povez na očima spriječiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji će dio vašeg tijela "sletjeti" poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula se bude u intenzivnom iščekivanju.

Seks na javnom mestu

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Riječ je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mjestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi.

Tagovi: