ATV

Да ли сте међу њима?

Ови хороскопски знакови би могли имати тежак брак

 • Извор: Вечерњи.хр
 • 30.11.2023. 08:55

Неки парови једноставно не могу одржати успјешан брак, колико год се трудили. Они једноставно нису компатибилни у смислу романтичног интереса, а таквима је тешко бити у браку у којем нема љубави и романтике. Према астролозима, ово су хороскопски знакови који ће вјеројатно имати тежак брак.

Близанци: Особе рођене у овом знаку не воле идеју да до краја живота буду само с једном особом. Осим што су заузети својим ужурбаним распоредом, готово не одвајају вријеме за свог партнера, због чега се удаљавају једно од другог.

Дјевица: Дјевице су изузетно фокусиране на постизање савршенства у свим аспектима свог живота, укључујући везе и брак. То узрокује озбиљне проблеме у њиховом браку јер се њихов партнер осјећа фрустрирано јер мора бити апсолутно савршен у свему.

Шкорпија: Они не допуштају да им се итко истински приближи, па чак ни њихов партнер, јер се боје да ће их повриједити. Но, једном када се предају особи, не могу се држати подаље, чак и ако то значи нарушавање приватности и особног простора. Они су ти који желе имати моћ у вези.

Јарац: Јарчеви су велики радохоличари који размишљају само о свом послу и каријери.То јако фрустрира њиховог партнера који жели проводити квалитетно вријеме с њима. С Јарчевима може бити врло тешко изаћи на крај, преноси Вечерњи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)