ATV

Sedam znakova

Ovi signali otkrivaju da muškarac gubi interesovanje za vas

  • Извор: Б92
  • 23.10.2022. 10:29

Kada osjećanja nisu obostrana to može da bude frustrirajuće i bolno, ali je važno da osvijestimo da život nije vezan za jednu osobu. Koliko god da smo zaljubljeni, važno je da se osvijestmo i koliko smo važni sebi i shvatimo da zaslužujemo da partner poštuje, cijeni, daje pažnju i ljubav, da postoji zdrava i iskrena komunikacija.

U životu srećemo razne ljude, zaljubljujemo se u neke i sa njima trajemo, a za neke shvatamo da nisu pravi za nas. Ne možemo da tumačimo tuđa osjećanja ili da čitamo nečije misli, zbog toga je važno da postoji zdrava komunikacija. Ipak, ukoliko se partner ponaša čudno, a izbjegava komunikaciju, važno je da obratite pažnju na određene signale.

Evo koji su rani znakovi da partner gube romantično interesovanje za vas:

Osjećate se kao da niste prioritet 

Ukoliko počinje sve manje i manje vremena da provodi sa vama i stalno postoje izgovori zašto se ne viđate, vi mu niste dio prioriteta. Ljubav je kada neko želi da sa vama provodi vrijeme, dijeli trenutke i kada mu je važno da vas vidi.

Ne sluša šta govorite

Ukoliko primijetite da vas nikada ne sluša, kada pričate, a gleda u telefon ili mu lutaju msili, moguće je da postoji distanca. U zdravoj vezi je važno da partneri jedni druge saslušaju i saznaju kakva osjećanja, misli i energiju ima druga strana.

Nikada vam prvi ne šalje poruke ili ne zove

Vi ste stalno ti koji prave prvi korak, skoro nikada se ne sjeti da vam pošalje poruku. Imate osjećaj da se danima ne biste čuli ukoliko vi ne pozovete.

Prekratko odgovara

Zaljubljeni muškarac će željeti da priča sa vama, podijeli sa vama određene ideje, stavovem, misli. Ukoliko vam kratko odgovara u komunikaciji sa "da", "ne", "ne znam", "važi" itd. - moguće je da imate problem.

Nestalan je i nepredvidiv

Kaže da mu je stalo do vas, a onda vas ignoriše. Jednog dana vas okružuje brigom i obasipa pažnjom, a već sljedećeg se ponaša hladno i ravnodušno bez ikakvog razloga. Tretira vas drugačije kada su njegovi prijatelji u blizini. Sve su to znaci upozorenja da igra igru sa vama i da najvjerovatnije nije spreman za stabilnu i ozbiljnu vezu.

Ravnodušno gleda na vaše ciljeve

Vaša strast, snovi i ciljevi treba da budu važni za njega, treba da vas motiviše da ostvarite ono što želite i da se razvijate zajedno. Zaljubljeni muškarac će podržati vaše poduhvate i biti zainteresovan za vaš život. A ako ga samo ne zanima, onda ne očekujte od njega podršku u drugim aspektima. Muškarac kome se dopadate teži da postane životni partner koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije i motiviše vas da radite na sebi.

On jasno daje do znanja da ga ne zanimate

Jednostavno se ne osjećate prijatno u njegovoj blizini. Osjećate tu hladnoću, distancu i njegovu ravnodušnost. Kada ljubav postoji osjećate da se topite od nježnosti i emocija, zabavljate se, prijatno vam je pored nekoga.

(B92)

Тагови:
  • 22:00 Серија: Немирни (12+)

    Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

  • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

    Серија: Мочвара (16+) (Р)