Da li ste među njima?

Ovi znakovi će se uvijek vraćati bivšim partnerima

 • Izvor: Agencije
 • 30.03.2023. 20:16

Odluka da se javite bivšem partneru zavisi od mnogo faktora, uključujući razloge za raskid veze, lične ciljeve i vrijednosti. Ipak, prema astroločkim uvjerenjima, četiri znaka su ubjedljivo podležna vraćanju bivšoj ljubavi.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i često su skloni nostalgiji. Mogu da se osjećaju usamljeno i izgubljeno nakon raskida veze, pa zbog toga dolaze u iskušenje da se jave bivšem partneru kako bi ponovo uspostavili vezu.

Lav

Lavovi vole da budu centar svijeta i traže da budu voljeni. Nakon raskida, mogu da se osjećaju nesigurno i nepoželjno i zbog toga često kontaktiraju bivše partnere kako bi potvrdili svoju vrijednost.

Vaga

Vage teže harmoniji i ravnoteži u odnosima, pa nakon često pribjegavaju bivšim partnerima kako bi vratili staru naviku koju su imali.

Škorpija

Škorpije su po svojoj prirodi jako strastvene, pa im raskid veze može izazvati intenzivnu bol. Kako bi ponovo osjetile strast, mogu doći u iskušenje da se jave bivšem partneru.


Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.