Pet stvari koje muškarci primjete na ženi tokom prvog seksa

  • Извор: ZenskiMagazin.rs
  • 23.05.2023. 14:34

Istraživanje je pokazalo da se žene za vođenje ljubavi s novim partnerom pripremaju čak i do 6 sati, a šta muškarci realno primjete na ženi?

Manikir, pedikir, depilacija, solarijum, losion za tijelo, donji veš, frizura i šminka, samo su neki od beauty rutina kojima žene žele da zablistaju u krevetu i očaraju novog partnera. Ali, muškarci su mnogo jednostavnija bića, pa neke stvari uopšte i ne primećuju.

Časopis Men's Health sproveo je istraživanje i svojim čitataocima postavio pitanje: Šta sve muškarci primjete na ženi tokom prvog seksa? Iako su odgovori bili različiti, neki su se ponavljali više puta, i pokazali da muškarci ne primjećuju sitnice poput sjenke na očima ili novih pramenova, dok su svakako miris kože i izraz lica okidači strasti.

Samopouzdanje

Nema ništa zavodljivije od žene koja se osjeća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine garderobu, on ne primjećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tijela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

Pokreti

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tijela koji odišu ženstvenošću jedni su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše tijelo, koje se njiše u skladu sa njegovim dodirima.

Izraz lica

Strast i žudnja koja se može vidjeti na ženskom licu muškarcima je apsolutno neodoljivo. On neće primjetiti losion sa šljokicama, već izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo.

Obline

Nago žensko tijelo u polumraku sobe, prizor je kome ne može da odoli nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije ili celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, kukovima i grudima koje će ga oboriti sa nogu. 

Miris

Svaka osoba ima svoj specifični miris kože. On ne želi da osjeti vaš novi parfem ili toaletnu vodu, već prirodan miris vaše kože koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će kasnije rado osjetiti na svojoj odjeći i čaršavima nakon seksa. 

Тагови: