Скандал

Полицајка се снимала у заносу са дјевојком и колегама слала снимке

  • Извор: Телеграф
  • 09.07.2024. 09:03

Ивана Вилијамс, полицајка савезне државе Мисисипи, добила је у фебруару отказ пошто је својим колегама подијелила експлицитне фотографије и снимке односа с другом женом.

Истрагом је такође откривено да је Ивана својим надређенима слала своје експлицитне фотографије, али и да је са службеног телефона посјећивала по*нографске странице.

Прича је ових дана поново постала актуелна јер су Ивана и њена неименована партнерка подигле тужбе једна против друге, а правни рат започела је дјевојка која је од Вилијамс затражила 11 милиона долара.

Дјевојка је, између осталог, у тужби навела да је Ивана Вилијамс снимала њихов се*с без њеног допуштења те да јој је обећала како ће избрисати тај снимак.

Црногорски репрезентативац извријеђао Ђоковића и његову породицу

Црногорски репрезентативац извријеђао Ђоковића и његову породицу

Вилијамс је на то узвратила контратужбом "тешком" 20 милиона долара те у њој истакла да је тужба њене партнерке наштетила њеном угледу и пословном односу.

"Велики дио те ноћи у мојој глави је попут мрље јер сам била прилично алкохолисана. Сљедећег сам се јутра пробудила у кревету без одјеће и одмах сам постала свјесна да је дошло до се*са", навела је неименована дјевојка, које је тужила Вилијамс за наношење емоционалне боли, инвазију на приватност, клевету, завјеру и грађанско насиље.

Занимљиво, на суду ће заступати саму себе јер су њени адвокати одлучили да се повуку.

Бивша полицајка на то је одвратила да је сусрет био споразуман и да га је подијелила само с још једном особом. Отказ је назвала чистом дискриминацијом те је навела како су њене мушке колеге чинили исте ствари и да због њих нису одговарали.

Вилијамс је најприје без објашњења била премјештена из округа Ранкин у округ Боливар, а кад се пожалила на ту одлуку, шест дана послије добила је отказ, преноси "Телеграф".

Нашао торбу с хрпом пара: Позвао власника, а одговор га шокирао

Нашао торбу с хрпом пара: Позвао власника, а одговор га шокирао

У једној од објава на друштвеним мрежама написала је да се весели суђењу.

"Свима сам рекла да сам невина и не могу дочекати свој дан да то и докажем", навела је.

Пратите нас и путем Вибера