Тајланд

Политичарка ухваћена у кревету са усвојеним сином! Муж снимио све

  • Извор: Курир
  • 12.04.2024. 12:11

Мушкарац са Тајланда ухватио је своју супругу у кревету са њиховим недавно усвојеним сином!

Сумњичави бизнисмен изненадио је супругу и њиховог усвојеног сина док су имали експлицитне односе у кући у Сукотају. На снимку се види како Јилтед Ти (64) изненада упада у спаваћу собу и скида чаршаве испод којих се налазе голи Прапарон Чоеивадко (45) и њихов усвојени син Пра Маха (24) који је иначе будистички монах.

- Јесте ли вас двоје веома срећни - чује се како виче побјеснели муж док шокирани љубавници покушавају да устану из кревета.

Чоеивадко, међутим, негира да је имала секс са усвојеним сином.

- Ништа се није десило и уопште није како изгледа на снимку. Имао је неких проблема, прво смо разговарали, а онда смо ишли да се истуширамо - рекла је политичарка.

Ти је рекао да је био сумњичав према жени и да је одлучио да се колима вози пет и по сати од Бангкока до Сукотаја да би је ухватио на дјелу. Ти је окривио монаха да му је завео жену.

Богати инвеститор је објаснио да му је прошле године супруга рекла да јој је жао монаха и да га је питала да ли могу да га усвоје.

- Моја жена је одувијек била веома религиозна. Ми смо се и упознали у локалном храму. Недавно сам примијетио да проводи много времена са младим монасима. Видио сам једном како улази у монашку колибу и да су завјесе биле затворене. Дуго сам куцао на врата, нико ми није одговорио, а кад је изашла рекла је да се молила са монахом. Мислим да је преварио моју жену. Прошле године ми је рекла да јој га је жао па смо одлучили да га усвојимо као рођеног сина - објашњава бизнисмен.

Нагла промјена, пад температуре за 20 степени!

Нагла промјена, пад температуре за 20 степени!

Наводи да је посумњао да се нешто дешава кад му се супруга није јавила на телефон.

- Дошао сам кући раније кад се није јављала на телефон. Посумњао сам да нешто није у реду. Био сам тако љут кад сам их затекао заједно у кревету. Осјећам се издано. Дао сам јој много злата и поклона - рекао је Ти.

Званичници Демократске странке Тајланда суспендовали су Чоеивадко док се случај не ријеши. Медији наводе да није имала никакву званичну функцију у странци.

Детаљи трагедије у Сарајеву: Прво су мислили да је једно тијело, касније уочили и дијете

Детаљи трагедије у Сарајеву: Прво су мислили да је једно тијело, касније уочили и дијете

Пра Маха је сада наводно напустио монаштво и сакрио се.

Будистичким монасима на Тајланду иначе није дозвољено да буду сами са женама, а такође се заклињу на целибат како би служили као примјер својим поклоницима.

Тајландска полиција, подсјетимо, трага за паром који је недавно снимљен током експлицитног односа на једној локалној плажи!

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: