Ali Marš

Privatna istražiteljka otkriva: Ovo su najčešći znakovi da vas partner vara

  • Izvor: 24sata.hr
  • 15.06.2022.20:52

Ali Marš je otkrila brojne prevare supružnika za četiri godine koliko radi kao privatna istražiteljka. Nedavno je pričala o svojoj karijeri i načinima na koje možete uočiti da li vaš partner ima aferu.

"Jedan od mojih najranijih slučajeva bio je muškarac koji je primetio da je njegova žena počela da se ponaša hladnije prema njemu", kaže ona i dodaje da joj je rekao da je "svake srede uveče izlazila i vraćala se kući mnogo srećnija nego što je otišla, pa je sumnjao da vara."

Ali kaže da je brzo primijetila da njihov komšija izlazi i odlazi u isto vrijeme kada i supruga njenog klijenta, pa ih je pratila i otkrila da su u vezi.

Prema njenim riječima, ona najčešće vrlo brzo otkrije nevjerstvo, a najduže što je provela na takvom zadatku su tri nedjelje.

Kaže da je nedavno pomogla jednoj ženi da potvrdi da njen muž ima aferu i da je napravila još jedno šokantno otkriće o njemu.

Ona objašnjava:

"Ispostavilo se da je imao više afera, ali sam tokom istrage otkrila i da je tajno osnovao firmu, koja je definitivno ušla u zajedničku imovinu prilikom podjele imovine nakon razvoda".

"Pomažem i u pronalaženju nestalih i imam uspjeh od 98 odsto, na šta sam veoma ponosna. Jednom sam pronašla nestalog oca malog dječaka, što je bio lijep ishod, a pomogla sam i ocu iz SAD da pronađe svoju kćerku."

Ali ona je navela, iz svog iskustva, četiri najčešća znaka upozorenja da vas partner vara.

"Promjene u njihovom izgledu i garderobi – to može biti znak da su upoznali nekog novog, jer kada se to desi ljudi se često osjećaju kao da su na novom početku i više ulažu u sebe".

"Promjena rutine – ako vaš partner iznenada ostaje do kasno na poslu, a to se ranije nije dešavalo, ili izlazi danima kada je u prošlosti bio kod kuće, to takođe može biti znak nevjerstva".

"Odjednom je teretana okosnica dana - ako su od početka vaše veze najčešće bili na kauču, a sada odjednom redovno posjećuju teretanu, možda je vrijeme da provjerite kakva je to teretana".

"Primanje telefonskih poziva i napuštanje sobe kada se na njih odgovara - ovo je možda nešto očigledno, što smo svi vidjeli u filmovima, ali ipak vrijedi napomenuti".

Tagovi: