Užitak iz snova

Seks poza "leptir" oduševiće svaku ženu

  • Izvor: avaz
  • 13.09.2022.15:50

Postoji rašireni mit koji kaže da seks mora biti pomalo ekstreman da bi bio zanimljiv i ugodan. Poza leptira je dokaz da seks ne mora prkositi gravitaciji kako bi bio zabavan, ugodan i kako bi ponovno upalio iskru koja možda slabije tinja u dugogodišnjim vezama.

Na drevnim stranicama Kama Sutre, ovu seks pozu možemo pronaći pod imenom “položaj cvjetanja”. Kao što samo ime kaže, u ovoj pozi ženski orgazam procvjeta jer je jedini ženski zadatak u toj igri opustiti se i uživati.

Kod poze leptira cijelim performansom upravlja muškarac. Od tempa i dinamike, do ruku slobodnih za nježne dodire, poza leptira će oduševiti svaku ženu i zagarantirati joj užitak o kakvom je oduvijek sanjala. Duboka penetracija i stimulacija klitorisa omogućite partnerki da poput nježnih leptirica odlete u neke druge dimenzije.

Kako izvesti pozu leptira?

Glavna bit ove poze je užitak, a ne dokazivanje koliko smo sposobni u seksualnim akrobacijama. Kako biste odletjeli u neke nove seksualne dimenzije, trebaće vam samo sto koji je u ravnini muškog spolnog organa. Dakle, za izvedbu ove poze, partnerka treba leći na leđa, a partner treba stati ispred nje. Partnerka noge treba staviti na njegova ramena, tako da su u ravnini njegovih ušiju.

Postoje brojne varijacije na temu pa tako možemo isprobati “bočnog leptira”, u kojemu žena leži na boku, nogama skupljenim u koljenima i prebačenim preko njegovog bedra. Možete isprobati i varijantu u kojoj muškarac partnerki drži noge u koljenima, ili onu u kojoj su njezine noge postavljene u stranu, ispod njegove ruke, odnosno preko struka.

Tagovi: