ATV

Истраживање

Током ових пет дана у години најчешће се води љубав

  • Извор: Б92
  • 13.11.2023. 22:49

Иако је сигурно истина да се у сваком тренутку негде води љубав (исто као што се и рађа и умире), постоји време кад је гужва под јорганима најчешћа, а научници су дошли и до тачних података.

Истраживање SKYN Condomc Millennial Sex Survey испитала је 5.117 људи старости од 18 до 34 године о сваком најситнијем детаљу њиховог сексуалног живота – а одговори су били заиста занимљиви, пише Maxim.

На питање о годишњим пригодама које су се најчешће славиле сексом, најчешћи одговор био је рођендански секс, с невјероватних 79% миленијалаца који то прихватају.

500 потреса од поноћи, пукотина расцијепила град на пола - сви страхују од вулкана!

500 потреса од поноћи, пукотина расцијепила град на пола - сви страхују од вулкана!

На другом мјесту је Дан заљубљених са 73%, док су годишњице (67%) и празници (63%) заокружили треће и четврто мјесто. И на крају, могло би вас изненадити да нису сви запослени за Нову годину – отприлике половина, или 58% води љубав умјесто дочека. Али не морате чекати једну од тих прилика да бисте повећали своје шансе да за секс. Студија је такође показала да је 55% миленијалаца изјавило да је имало секс помирења након жестоке свађе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм