Masačusets

Učiteljica se snimala gola u školskom toaletu

 • Izvor: mondo
 • 26.01.2023.20:41

Učiteljica u predškolskoj ustanovi u Masačusetsu otpuštena je ove nedjelje sa posla nakon što je direktor primio fotografije na kojima se vidi kako ona navodno kreira sadržaj za svoj nalog na OnlyFansu u školskom toaletu.

Predstavnik viralnog Twitter naloga "Libs of TikTok" kontaktirao je školu Volf Svamp Road u Longmeadovu u Masačusetsu i obavijestio ih da je učiteljica po imenu Brena Persi snimala sadržaj za odrasle dok je bila u školi.

"Libs of TikTok" dostavio je školi fotografije sa naloga OnlyFans koji navodno pripada Persijevoj.

Na jednoj fotografiji, Brena je postavila fotografiju iz školskog kupatila sa otkrivenim grudima i napisala "nevaljala na poslu".

Školski upravnik je rekao ovom profilu u naknadnom pozivu da Brena "više ne radi u toj školi".

"Učitelj u predškolskim ustanovama u Masačusetsu više ne radi u toj školi nakon što je naš profil kontaktirao školu ranije ove nedjelje da ovaj nastavnik kreira sadržaj za OnlyFans u školi", navodi se u tvitu. 

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.