Oprez!

Upozoravajući znaci da vas partner samo koristi

 • 16.06.2021. 15:34

Biti u u ljubavnoj vezi je magično iskustvo, međutim ono vrlo lako može da se pretvori u katastrofu, ako vaša i osjećanja vašeg partnera nisu na istim talasnim dužinama. Šta to zapravo znači? To što ste vi zaljubljeni do ušiju i mislite da je i on, uopće ne mora da bude tako.

Kada zaljubljenost preovlada, imamo tenednicju da sve gledamo kroz ružičaste naočale. Nažalost postoje mnogi koji se u ljubavne veze upuštaju sa ne tako – časnim namjerama. Kako bi znali da vas on samo ne koristi, obratite pažnju na sljedeće znakove upozorenja.

Vi uvijek plaćate

Nepisano je pravilo da bi makar na početku veze momak trebalo da plaća večeru ili piće koje popijete u gradu. Takođe ako želite da budete fer, vi biste svakako trebali da se ponudite da platite. Međutim ako vam se čini da se on baš nikad ne hvata za novčanik kada treba da se plati račun, to je znak da vas on samo koristi.

Traži vas samo kada mu treba nešto

Da li vam se čini ili je on uvijek zauzet kada vam treba? S druge strane kada njemu nešto zatreba, da li vas zove i vi ostavljate sve što trenutno radite i trčite da pomognete? Ovo je klasičan primjer iskorištavanja. Ni pod kakvim uslovima ne treba da budete sa nekim ko nije tu za vas kada vam je potreban.

Emocionalno vas ucjenjuje

Da li vas vaša voljena osoba neprestano krivi za sve stvari koje mu u životu ne idu od ruke? Završavanje fakultata, pronalaženje posla, zadržavanje posla? Ako je tako to je jasan pokazatelj emocionalne ucjene, jer se vi osjećate krivima za njegov neuspijeh, iako nemate nikakve veze sa tim i ostajete sa njim ne bi li nekako ispravili stvari.

Nikad od njega niste dobili ništa na poklon

Suludo je i zamisliti sa zaljubljen mladić nema potrebu da svojoj voljnoj pokloni makar jednu ružu. O skupim poklonima nema ni potrebe govoriti. Ako od njega nikad ništa, pa ni najmanju sitnicu niste dobili na dar, to je znak da mu nije stalo do vas. S druge strane ako sebe redovno obaruje novom košuljom, satom ili patikama, i očekuje od vas poklon za rođendan, dan zaljubljenih, Novu Godinu i sl, to je znak da vas samo koristi.

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?