ATV

Анкета их разоткрила:

Већина жена има ову сексуалну фантазију, коју крију као змија ноге

  • Извор: Б92
  • 25.10.2023. 04:00

Мушкарци су се од памтивијека трудили да од својих партнерки па и од других жена сазнају да ли им се допадају исте или макар сличне ствари и игрице у сексу.

Жене би обично превртале очима и наглас говориле да су им сексуална помагала, остваривање фантазија и сл. "гадна ствар" и да тако нешто не би могле чак и у браку. Међутим, када се појаве анкете на разноразним мушко-женским порталима, све маске падају и под плаштом дискреције, читаоци откривају шта заиста воле и жене у сексу.

Двије последње мини-анкете које су спроведене на утицајним америчким порталима за жене показале су да се жене потајно надају да макар једном у животу пробају групни секс, а доминацију чак и чешће од тога.

Чак 65 посто дама признало је да им је групни секс на првом мјесту листе фантазија у сексу, а чак 32 посто је признало да су на неки начин и учествовале у оргијама, макар посредно.

Један број жена нагласио је да би вољеле да им се у животу макар једном догоди тројка, са два мушкарца, никако са још једном женом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм