Google Play Pass

Google Play najavio pretplatnički servis

  • 25.09.2019.21:25

Ono što smo i očekivali da će biti Guglov naredni potez se sada ostvarilo - Google Play prodavnica je dobila pretplatnički servis.

Nazvan Google Play Pass, ovaj servis predstavlja odgovor na Apple Arcade koji je prije nekoliko dana počeo sa radom i donosi gomilu igara i ekskluziva korisnicima iOS uređaja, piše play.co.rs.

Google Play Pass za Android uređaje u ponudi ima preko 350 igara, ali i aplikacija, što je važno napomenuti, kao i de je odnos 2:1 za igre. Kao dodatnu pogodnost, nudi gejming bez reklama i bez mikrotransakcija, što znači da će i sav dodatni sadržaj koje igre i aplikacije posjeduju biti takođe besplatan.

U naporima da se pokaže što primamljiviji korisnicima i u tome da je bolji od jabučastog suparnika, ovaj pretplatnički servis dolazi sa cijenom od svega 2 dolara mjesečno tokom prve godine pretplate, a još bolje je što imate priliku da tokom 10 dana potpuno besplatno uživate u sadržaju koji ovaj servis nudi.

Google Play Pass će uskoro početi sa radom i moramo priznati da jedva čekamo da vidimo kako će se pokazati u praksi, pošto je cijena i ponuda igara izuzetno primamljiva.