Nesvakidašnji porođaj

Beba nije mogla da sačeka da stigne do porodilišta

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 01.07.2022.16:08

Nedaleko od Treće zdravstvene stanice šabačkog Doma zdravlja danas oko devet sati dogodila se nesvakidašnja situacija - žena se porodila u autu u neposrednoj blizini bolnice, a zahvaljujući brzoj reakciji komunalnih policajaca odmah je odvezena u urgentni prijem.

Prema riječima načelnika Odjeljenja komunalne policije u Šapcu Borka Jekića, Siniša Kolundžija i Siniša Pejić bili su u redovnoj patroli gradom. Primjetivši da se nešto čudno događa, krenuli su prema vozilu i od prolaznika saznali da se žena porađa u autu, javlja Glas Podrinja.

- Vozač koji je shvatio šta se događa i da je porođaj počeo u međuvremenu je otrčao po pomoć, ali novorođenče nije bilo voljno da čeka. Dok su komunalni policajci prišli autu, beba je već bila rođena. Jedan od njih je sjeo za upravljač i odvezli su ženu urgentni prijem, gdje su je ljekari i sestre zbrinuli. Zaista nesvakidašnja situacija ali, srećom, sve se dobro završilo i komunalni policajci su adekvatno reagovali kako bi porodilji što prije bila pružena adekvatna njega - istakao je Jekić.

Tagovi: