Influenserka

Čeka drugu bebu s posinkom

  • Izvor: 24sata.hr
  • 22.08.2022.21:52

Influenserka koja se tematski bavi mršavljenjem Marina Balmaševa (37) očekuje svoje drugo dijete s posinkom Vladimirom 'Vovom' Šavirinom (23) kojeg je odgajala od njegove sedme godine.

Marina Balmaševa već ima kćerku s 23-godišnjim Vladimirom.

Njegovog oca Alekseja (47) Marina je ostavila kad je Vladimir još bio student - jer se u njega zaljubila. 

Par, koji je danas u braku, iako nije jasno kada su se vjenčali, započeo je romansu tokom praznika kada se Vladimir vratio kući s fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg muža i Vladimirovog oca samog s petoro usvojene djece. 

Ruskinja je u Instagram objavi za svojih 620.000 pratilaca rekla: 

"Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Saznali smo za novu trudnoću na nasipu u Sukhumiju (crnomorsko ljetovalište)".

Komentari na internetu variraju od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio.

Nakon što je otkrila svoj odnos s posinkom, Marina je napisala:

"Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim umjetne trepavice i da uvijem stidne dlačice - za svog mladog muža. Ali postoji jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, visećom kožom i ličnošću kakva je. I ne želim se praviti da sam bolja nego što jesam", napisala je.

Ispričala je i da je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da njihov brak završi razvodom.

Njen bivši muže Aleksej ogorčeno je rekao novinarima:

"Ona je zavela mog sina - prije nje nije imao djevojku. Nisu se sramili seksati se dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije u pitanju moj sin", izjavio je za "Daily Star".

"Došla bi u krevet našeg sina po noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo", izjavio je Marinin bivši muž i Vladimirov otac Aleksej, prenosi "24sata.hr".

Tagovi: