Snimak rastužio mnoge

Dementni otac se ne sjeća kćerke, ali osjeti da je voli

 • Izvor: ATV
 • 06.03.2023.22:44

Snimak dementnog oca u razgovoru sa kćerkom rastužio je mnoge.

Dementni amerikanac Skot razgovara sa ženskom osobom koja ga pita šta ga uznemirava. Na to joj odgovara da ga uznemirava to što ga ona oslovljava sa "tata".

Iako nije svjestan da razgovara sa kćerom Bejli, muškarac tokom razgovora izjavljuje nešto što je rastužilo mnoge koji su gledali snimak.

- Šta ja to radim što te uznemirava?

- To što me zoveš tata.

- To što ja tebe zovem tata te uznemirava? Zašto?

- Zato što mislim da ti nisam tata.

- Ko si ti?

- Ne znam!

Nakon toga Skot objašnjava da mora biti neko, ali da ne zna ko je. Kćerka mu na to kaže da mora biti neko njoj, jer to osjeća.

"Da, mislim da smo, jer imam osjećanja prema tebi. Postoje osjećanja, znam tu curu, tu gospođu, važna mi je u životu. Ti mi značiš nešto. Tu ženu (pokazuje na nekoga) mislim da znam. Ja mislim da je to moja majka, ti tvrdiš da je tvoja majka. Kako god, vjerujem da je znam. Odnekuda", rekao je u razgovoru.

Nakon toga je objasnio da se pored te žene i Bejli se osjeća sigurno.

"Onda mi nije važno znaš li ko sam. Dokle god se osjećaš sigurno i dokle god znaš da te volim i ti voliš mene, to mi je u redu", rekla je njegova kćerka Bejli.

Ona mu je predložila da ga onda ne zove tata nego Skot, jer to je njegovo ime, što je on prihvatio.

- Volim te Skot.

- Volim i ja tebe. Mi smo porodica. U mom srcu jesmo.Tagovi:
 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.