Mnogi osudili majku

Dječak mora da napravi 12.000 koraka dnevno da bi igrao igrice

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 22.01.2022.19:29

Skoro svaki roditelj ima svoje vaspitne metode pomoću kojih uči dijete određenim vrijednostima, stvarima, ponašanju, navikama...

Vjerovatno ste više puta čuli da roditelj kaže: "Možeš napolje da se igraš, ali tek onda kada završiš domaći zadatak", međutim, jedna mama je odlučila da ode korak dalje.

Naime, mama koja je na društvenoj mreži TikTok upisana kao "themariefam" objavila je video-snimak na kom je prikazan dječak koji trči na traci za trčanje.

"Da bi vikendom igrao igrice, svaki dan mora da prepješači ili istrči 12.000 koraka", napisala je ona ispod video-snimka i izazvala lavinu negativnih komentara.

"U redu je da se dijete kreće, ali onda idi s njim u park, upiši ga na neki sport..., ali nemoj ovo da radiš. Kad poraste, ovo će biti događaj o kom će pričati sa psihijatrom, jer će mu ostati traume", napisala je jedna žena.

"I ti uživaš dok gledaš dijete kako pješači više kilometara na traci? Ženo, možda treba da se zapitaš da li je ovo dobro za njega i njegovu psihu", dodala je druga.

Dječakova mama je odlučila da odgovori na komentare i objasni situaciju:

"Ne mora da trči i pješači baš svaki dan, ali mora da bude aktivan. Ja sam nastavnica fizičkog i nemate pojma koliko su djeca nezdrava".

Nekoliko ljudi se složilo s njom, pa su je podržali u ovoj metodi.

"Ovo je zaista pohvalno. Nije bitno gdje trči i šeta, bitno je da to radi", napisao je jedan čovjek.

"Možda uvedem istu stvar kod svoje djece. Odična ideja", napisala je jedna mama, prenosi "Telegraf.rs".

@themarienfam Yes, ges rubning in crocs. 🤣 #videogames #boymom #workout #momlife ♬ Good Day - Nappy Roots
Tagovi: