Болно

Дјечак послао поруку мајци која га је оставила: Његове ријечи кидају душу

 • Извор: Агенције
 • 04.03.2024. 14:26

На друшвеним мрежема појавио се снимак - инсерт из емисије гдје је организован сусрет мајке и сина који су били растављени годнама јер га је она оставила. Дирљиве ријечи дјечака расплакале су многе, а коментари довољно говоре.

Дјечак каже да не жели да загрли мајку јер га девет година није посјетила. Слушао је само изговоре и повриједиле су га такве ријечи. Рекао је мајци да иако му говори да се бори за њега, да то заправо није истина јер да се бори, не би био под старатељством оца.

Чак је рекао и да не може да је погледа јер она није мама него ужасна особа. Не знају се остали детаљи, зашто жена са снимка не виђа дијете, и какав је њен однос са бившим партнером, дјечаковим оцем. Не треба журити са закључцима, али је бол дјетета која је исказана његовим ријечима, ганула оне који су погледали снимак па коментаришу: "Мали човјек такве велике ријечи, поштовање", "Старији је од своје мајке", "И камен би заплакао", "Ове ријечи може да разумије онај ко је одрастао без мајке. Многи од нас смо тако одрастали и та бол остаје заувијек у души", "Бол која говори 1.000 ријечи", "Тужно је гледати како нека дјеца брзо одрасту", "Која туга и жалост. Дјечаче малени, заслужујеш сву љубав овога свијета", "Браво, душо драга, жалосно".

Дјечак је овим ријечима исказао и колико му мајка недостаје, колико му њена љубав недостаје. Надамо се да се њихов однос промијенио, поправио, да није више било изговора и да су ове сузе замијенили заграљаји и осмијеси.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.