ATV

ТикТок

Дјевојка све збунила видеом: Имам 21 годину и мајка сам 15-годишњакиње

  • Извор: Агенције
  • 08.10.2023. 06:00

Дјевојка имена Хантер је збунила многе пратиоце када је у свом ТикТок видеу изјавила како је са само 21 годину мајка 15-годишњој дјевојчици.

У видеу, који је од тада прегледан више од 8 милиона пута, подијелила је своју забринутост због тога што је у школи коју похађа њена 15-годишњакиња не схватају.

"Док возим, размишљам о томе да ме нико од родитеља ни просвјетних радника не схвата озбиљно јер са својих 21 годину бринем о дјевојчици од 15 година", рекла је Хантер.

"Када дођем у школу, питају ме у који идем разред", наставила је.

Како је њен видео очигледно био намијењен особама које су упознате с њеном ситуацијом, они који нису разумјели како она са 21 годином може бити мајка, почели су јој постављати питања попут: "Дакле, родила си са шест година?".


Сјеме из Перуа закопала у станарску земљу и узгојила плави кромпир

Сјеме из Перуа закопала у станарску земљу и узгојила плави кромпир

Хантер је толико сличних упита добила у коментарима, да је одлучила подијелити своју причу.

"Толико људи жели знати јесам ли родила са шест година, да се осјећам дужном објаснити ситуацију. Недавно сам поднијела захтјев за старатељство над својом млађом сестром јер нам је тата умро 2015. године, а мама је умрла прије неколико мјесеци. Схватила сам да је најбоље рјешење да сестра живи са мном", испричала је Хантер.

Хантер је објаснила да тренутно студира и ради, али је свој живот посветила одгоју 15-годишње сестре Грејси.

"Док се моји пријатељи друже, ја чекам сестру да изађе из школе и сретна сам када видим њен осмијех", каже Хантер у видеу који је снимила док чека Грејси.

Како је Хантер старатељство над 15-годишњом сестром добила судским путем, постала је њен законски старатељ, без обзира на своје неискуство и животну доб.

Ова 21-годишњакиња је добила мноштво охрабрујућих коментара, а чак је и професорица из Грејсине школе похвалила Хантер за преданост и подршку коју даје својој сестри, пише "Сенса".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм