ATV

Многи је нападају

До 19. године била трудна чак седам пута

 • Извор: Агенције
 • 18.11.2023. 09:24

Млада мама Енџи отворено је проговорила о непрестаним одвратним и окрутним примједбама које добија јер је своју породицу засновала са супругом Џордоном док је била тинејџерка.

Енџи је, наиме, била трудна седам пута до своје 19. године. Али, она воли свој живот и породицу те тврди да ништа не би мијењала, пише "Мирор".

Енџи је први пут затрудиела с 15 година. Сви су јој говорили да тако млада не би требала имати дијете. Али, она је игнорисала те злобне коментаре те је родила кћерку Невеј, која сада има четири године.

Енџи и Џордон вјенчали су се недуго након њеног 16. рођендана, а сина Хадсона добили су кад је она имала 17 година. Нажалост, Енџи је имала пет спонтаних побачаја.


Масовно се шири Бин Ладеново писмо Америци

Масовно се шири Бин Ладеново писмо Америци

Ипак, прошле године је родила сина Финлија те тренутно очекује четврто дијете. Енџи не може бити сретнија што тако млада има велику породицу те тврди да "живи свој најбољи живот".

Енџи је први пут остала трудна неколико мјесеци након што је упознала садашњег супруга. Направила је осам тестова на трудноћу који су је потврдили те су се она и Џордон напокон помирили да ће постати родитељ.

Енџи је тада била на контрацепцији.

"Нисам сигурна зашто није дјеловала на нас, али у том тренутку вјероватно је било суђено да имамо дијете", рекла је она у серијалу "Лов Донт Џаџ".

Називају је 'патетичном' и 'срамотном'

Млада мама открила је и да је наишла на подијељене реакције када је вијест саопштила пријатељима и породици.

Казала је да је било "пуно љутње, шока и разочарања" те додала:

"Када би ми нека 15-годишња дјевојка рекла да је трудна и ја бих сигурно била шокирана. Знала сам да нећемо добити најбоље реакције људи. Свако је имао другачију реакцију када смо им рекли да смо трудни".


Научници открили шта се дешава у посљедњим тренуцима живота

Научници открили шта се дешава у посљедњим тренуцима живота

Енџи је још открила да су је у школи осуђивали кад се сазнало за њену трудноћу.

"Њихове осуде биле су тешке. Била сам још јако млада и ишла сам у школу кад сам сазнала да сам трудна, па сам изгубила све с којима сам била блиска јер више нисмо имали исте животе", каже она.

Енџи је такође открила да подли тролови стално дају коментаре пуне мржње према њеној породици, а многи је називају "патетичном" и "срамотном".

Она због тога, каже, осјећа притисак више него икад да мора успјети.

"Кажу да сам јадна и да ово није нешто за хвалисање те да је мој живот срамотан. Сви желе да пропаднемо, па си због тога радим велики притисак", прича Енџи.

Иако воли своју велику породицу и "не може бити сретнија" што је млада мама, Енџи је признала:

"Побачаји су ме научили да једноставно будем захвална на дјеци коју имам. Увијек сам жељела велику породицу".

Она и супруг се спремају да пожеле добродошлицу свом четвртом дјетету.

"Јако смо узбуђени што само трудни и што ћемо дочекати четврту бебу, тако да ће наша породица бити још потпунија", истакла је млада мама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина