Velika porodica

Doktori joj rekli da neće moći da bude majka, ona sada ima 11 djece

  • Izvor: Agencije
  • 16.11.2022.17:47

Mnoge žene su u ranoj životnoj dobi saznale da nikada neće moći da budu majke, a jedna od njih je i Satu Nordling Gonzales (36) iz Švedske.

Naime, ova žena je ostala u drugom stanju kada je imala 21 godinu, ali je doživjela spontani pobačaj, prenosi portal "Ona".

Ova trudnoća je ostavila trag na njenu matericu, te se i druga trudnoća završila sa istim ishodom kao i prva.

Tada su joj doktori rekli da više neće moći da ostane u drugom stanju, jer je njena zdravstvena situacija upućivala na to.

Međutim, da je sudbina imala drugačije planove dokazuje i činjenica da je Satu prije samo četiri dana rodila svoje jedanaesto dijete.

Ona i njen suprug, imaju šest kćerki i pet sinova: prošle godine dobili su sina Bendžamina, a imaju kćerke Nikol (14), Vanesu (13), Oliviju (9), Selinu (7), Izabel (4) i Melaniju (2 i po) kao i sina Kevina (8) i blizance Džonatana i Danila (11) i novorođenog sina kojem još nisu otkrili ime.

Dan ove mame počinje u šest sati i 30 minuta. Dan kreće sa mijenjanjem pelena, pripremom prvih obroka, na šta se, dok traje školska godina, nadovezuju i ispraćenje i dočekivanje djece iz škole.

Satu uspeva da nađe vremena i za sebe, a suprug joj je velika podrška, piše "Mirror".

"Biti majka je ogroman posao i žrtva. Ponekad se umorim i prije doručka. Ipak, osmijesi i ljubav koju mi djeca pružaju najbolja su nagrada za moju brigu o njima", rekla je ona  i dodala:

"Moje tijelo se uvijek brzo oporavljalo poslije trudnoća. Aktivna sam sa djecom i zbog njih se mnogo krećem". 

Tagovi: