Spisak

Mama otkrila pravila ponašanja za goste koji dolaze da vide bebu

  • Izvor: B92
  • 15.06.2022.15:47

Mejzi Krompton (20), preduzetnica iz Velike Britanije, čeka prvo dijete.

Tiktokerka je dobila mnogo komentara i reakcija nakon objavljivanja svojih pravila.

Neka pravila su bila razumljivija od drugih. Na primjer, sasvim je normalno da neko ko se ne osjeća loše, kašlje ili ima bilo kakve simptome bolesti jednostavno ne dolazi.

Međutim, neka pravila su izazvala interesovanje gledalaca video-snimka jer im nije bilo sasvim jasno kako će ih primijeniti. Mejzi je spisak započela moleći posjetioce da ne ljube bebu.

"Vrlo je očigledno, nemojte nigdje ljubiti bebu, molim vas", rekla je ona na snimku.

"Nema nenajavljenih posjetilaca, jer zaista mislim da neću biti raspoložena za druženje nakon što sam se porodila", nastavlja ona.

Buduća majka ne želi da njeni prijatelji ili porodica bilo kome kažu da se porodila na društvenim mrežama ili lično, prenosi B92.

Mejzi želi da se posjetioci uzdrže od fotografisanja bebe i postavljanja njene fotografije na društvene mreže dok ona i njen partner to ne učine.

Ona moli sve posjetioce da operu ruke prije nego što priđu bebi, objašnjavajući da bebin "imunitet neće biti najbolji" i da su ljudi koji će doći u posjetu najvjerovatnije sve dotakli.

"Ne pitajte za bebu ako me niste vidjeli u trudnoći ili bar provjerili kako sam, samo nemojte", nastavila je.

I na kraju, zamolila je da, ako dijete plače dok ga drže, posjetioci vrate bebu rodiiteljima jer ne želi da gleda iz daljine kako njeno dijete plače, piše britanski San (Sun).

Mnogi gledaoci su podržali ova pravila za goste koji posjećuju bebu, a jedan je napisao: "Veliko da za sva pravila!"

Bilo je i onih koji su mislili da su neka pravila malo ekstremna. Jedna osoba je pitala: "Djed i baka da ne mogu da poljube bebu? Nije li to previše da se traži od njih?"


 

Tagovi: