Velika porodica

Muž i žena sa sedmoro djece žive u autobusu

  • Izvor: Agencije
  • 08.11.2022.08:32

Da nije važno gdje si, nego s kim si, dokazuju i Britni (34) i Džej Di (37). Naime, Britni i Džej imaju sedmoro djece, šest dječaka i jednu djevojčicu, a već četiri godine putuju po Americi i žive u preuređenom autobusu.

Ova porodica detalje iz svog života objavljuje na skoro svim društvenim mrežama gdje veliki broj pratilaca uživa u njihovim video-snimcima u kojima pokazuju zanimljive trenutke.

"U ovom autobusu živimo, istražujemo i rastemo kao porodica", kažu u jednom videu Britni i Džej.

Njihovo najstarije dijete ima 11 godina, a najmlađe samo četiri mjeseca, te i sami naglašavaju da život u autobusu nekada nije lak, ali da je uvijek lijep, prenosi portal "Ona".

Britni i Džejms su svojim pratiocima pokazali unutrašnjost autobusa, a ljude, kažu, najviše iznenadi lokacija njihovog bračnog kreveta.

"Kada uđete u našu dnevnu sobu, vidjećete da imamo dva duga kauča sa šest pričvršćenih sigurnosnih pojaseva. To je posebno dobar prostor za zajedničke filmske večeri. Naš krevet se spušta sa plafona", pojasnili su.

Kako kažu, dok su razmišljali o uređenju autobusa, shvatili su da bi prostor posvećen glavnoj spavaćoj sobi bio gubitak za njihov stil života.

"Džej Di i ja obično rano ustajemo i cilj nam je bio da napravimo maksimalno funkcionalan prostor bez žrtvovanja bilo čega. Znali smo da nam ne treba glavna spavaća soba za izležavanje i da će se djeca sigurno voleti da se druže u svojoj", rekla je Britni.

Ovaj bračni par radi "na daljinu", te im to omogućava da više putuju i istražuju.

"Sa našim nekonvencionalnim stilom života, nedjeljama pješačenja nacionalnim parkovima, novim muzejima i gradovima, i našom sve većom ekipom, srećom, zaspati nije problem", zaključila je Britni, a prenosi "The Sun".

Inače, pratioci ih često pitaju do kada planiraju da žive ovakvim načinom života, a njihov odgovor je da "ništa ne planiraju".


(Foto: Facebook)

Tagovi: