Данијела Епстин

Оставила дечка кад му је откривен рак: Каснијом одлуком изненадила све

 • Извор: Мондо.рс
 • 23.03.2024. 15:15

Планови за будућност, куповина куће и почетак заједничког живота - све је то нестало за дан. Данијела Епстин одлучила је да остави дечка Џела Фрејзена када му је у 37. години дијагностикован ретки облик тумора на мозгу.

Након операција и хемиотерапија, поново је морао да учи да хода, али професорка физике Данијела је одлучила да не буде уз њега. Како је објаснила, није имала снаге да се носи са његовом битком против рака.

Она је за стране медије објаснила да је почела да има нападе панике, као и да је њено ментално здравље било угрожено.

Због тога је одлучила да остави Џела онда када му је било најтеже. И то није све. Преселила се на Тајланд и донијела одлуку која је многе изненадила. Сада трчи маратон за добротворну организацију за људе са тумором на мозгу.


Чеченске јединице учествовале у хапшењу терориста код Брјанска

Чеченске јединице учествовале у хапшењу терориста код Брјанска

"Осјећала сам се као најстрашнија особа, остављајући некога зато што има рак, али то је штетило мом менталном здрављу и није помогло Џелу", рекла је Данијела која је са Џелом планирала да купи кућу у сјеверном Лондону.

Џел, који је иначе софтверски инежењер запослен у Гуглу, почео је да повраћа и има вртоглавице. Тада је урадио МР скенер и љекари су открили да је тумор у 4. стадијуму.

"Били смо на путу ка будућности и у року од једног дана смо знали да више неће тако ићи. Била сам толико забринута и уништена, да нисам могла ни да спавам, ни да једем. Имала сам нападе панике и узимала сам много лијекова да се унормализујем. Једноставно нисам могла да функционишем", истакла је и додала да му је остала пријатељ.


Бијонс потпуно гола - ФОТО

Бијонс потпуно гола - ФОТО

Џел је имао оштећење нерве које му је паралисало десну страну лица, што је довело до деформације. На питање зашто је одлучила да трчи Лондонски маратон у његово име, одговорила је:

"Осјећала сам се тако беспомоћно гледајући како се све ово одвија, због чега сам знала да морам нешто да урадим. Нисам активна тркачица, али Џел је раније трчао маратоне, због чега сам мислила да ц́е то бити изазов за мене и лијепа почаст њему и осјећала сам се као нешто чему треба да тежим. Имам најбољу мотивацију - ако Џел може да прође кроз све ово, онда могу ја да трчим маратон", рекла је, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Центар дана

 • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

  Тет а тет са Татјаном Трнинић