ATV

Novi trend

Otkrivanje pola bebe je prevaziđeno: Ovo postaje hit

  • Izvor: Avaz
  • 02.05.2023. 10:29

Budući roditelji posljednjih godina kao da su se takmičili ko će napraviti raskošniju i zanimljiviju zabavu otkrivanja spola nerođenog djeteta. Njihovi snimci preplavili su društvene mreže i često su bili tema rasprava.

Ali to bi moglo postati istorija jer se pojavio novi trend.

Trudnice i njihovi partneri napravili su novi korak pa sada objavljuju videe u kojima otkrivaju ime koje su odabrali za svoju bebu. Jedan takav video objavila je na Instagramu influenserka Tifani, koja je u 38. sedmici trudnoće i čeka djevojčicu.

Sa skoro pola miliona svojih pratilaca podijelila je video u kojem ona i partner stoje okruženi ružičastim balonima na kojima su ispisana imena Kejt, Tander, Rouz, Kerolin, Lili i Olivija. 

Iglom buše jedan po jedan balon, dok na koncu ne ostane samo onaj na kojem je ispisano Lili i tako otkrivaju da će se baš tako zvati njihova curica koja uskoro stiže na svijet.

U rubrici za komentare mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovom idejom.

"Bože, zar nam treba i otkrivanje imena?", "Kako nepotrebno. Fokusirajte se na roditeljstvo, ne na ove gluposti", "Koliko bijednih otkrivanja ćete još smisliti?", "Molim vas, nemojte da ovo postane trend", "Sve to zbog običnog imena? - mišljenja su nekih korisnika Instagrama.


Tagovi: