ATV

Šest pravila

Pravila vaspitanja koje djeca Kristijana Ronalda moraju da poštuju

  • Извор: Агенције
  • 01.12.2022. 09:53

Kristijano Ronaldo ima jaku želju da ima mnogo djece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci potiče iz djetinjstva. Odlučan da ispuni sve što zamisli, Kristijano je u ranim dvadesetim postao otac i to preko surogat majke.

Kada je na svijet došao njegov prvi sin Kristijan junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja djevojka Irina Šajk bila je zatečena situacijom.

Međutim, Kristijano se nikome nije pravdao i nikada nije priznao zašto tako jako želi da ima toliko djece. U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i kćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svijet donijela još jedan par blizanaca - dječaka Anhela i djevojčicu Belu, ali je dječak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova djevojka Georgina Rodrigez priznaje da Kristijano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cijela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan jer to znači da tada mogu da jedu picu, piše Stil kurir.

Ovo su pravila koja poštuju djeca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savjetu svog slavnog oca.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mjesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cijela porodica vježba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova djeca moraju da vježbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: "Pojeli smo sladoled, sada je vrijeme da vježbamo".

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Djeca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gdje god da odu djeci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru - uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova djeca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podijelio na Instagram snimak gdje provjerava da li su svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

(Foto: Printscreen/Instagram/cristianoandgeorginagio)

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм