ATV

Редит

Тражио ДНК тест сина, услиједио шок због којег је жена тражила развод

  • Извор: Стил Курир
  • 02.11.2023. 18:38

Једна жена је открила како је њен муж растурио њихову породицу након што је тражио ДНК тест њиховог сина.

Иако му није дао никакве назнаке да је можда преварила, он је сматрао да је његово "право" да провјери да ли је беба заиста његова.

Двадестдеветогодишња новопечена мама признала је да је била толико љута што се сада спрема да се разведе од мужа и рекла му је да је све упропастио.

Отишавши на Редит да подијели своје искуство, жена је открила како је њен муж тражио тест очинства на њиховом дјечаку, преноси "Стил".

Такође је признао да је "увијек планирао" да га затражи. Затим је открила да су његови изговори за питање били "само желим да будем сигуран, душо" и "знаш јер је изашао из тебе".

"Мој муж је тражио тест очинства и ја га страшно мрзим због тога и вољела бих да нисам имала бебу са њим. Тако сам увријеђена и згрожена и морам да вичем негдје ван домашаја мог мужа. Тренутно сједим са резултатима теста и папирима за развод. И наравно, он је отац. Имала сам три интимна партнера у свом 29-годишњем животу и сви су били у вишегодишњем размаку. Ако ће неко рећи да сам преварила. Осјећам се као да сам у стању бијесног шока откако ме је питао, јер мислим да никада раније нисам мрзила некога", написала је шокирана жена и додала:

"Само гледање у његово лице сваки дан од тада чини ми се да пожалим што сам га икада пустила у себе. Искрено бих вољела да је наш син беба донора сперме".


Један дан сваког августа доноси богатство ако урадите праву ствар

Један дан сваког августа доноси богатство ако урадите праву ствар

Открила је да ју је ДНК захтјев њеног мужа натјерао да схвати одређене ствари о њиховој вези, укључујући и чињеницу да је он очигледно не воли и не цијени. Она је наставила:

"Схватам да он није заслужио оно што сам урадила за њега. Оно што сам му дала. Носећи наше дијете до термина. Прееклампсијом и крварењем близу смрти. И да не постоји ниједна ствар коју је могао да уради током свог живота, а која би била једнака жртва. Волим нашег сина, али вољела бих да га нисам ни родила".

"Осјећам се повријеђено, издано и искоришћено. Јер никад не бих имала дијете са овим човјеком да сам знала да је све вријеме планирао да тражи ово. Јер очигледно је увијек намјеравао да пита. Он мисли да би требало да се изјасни, па, ја мислим да би требало да сам избаци јебено дијете, и замало да умре на болничкој постељи молећи да види своју маму и сестру још једном", додала је.

Од његовог захтјева, 29-годишњакиња је додала да се њихов брак погоршао и да је сада затражила развод, упркос томе што их је њен супруг молио да то преброде.

"Бићу без контакта са родитељством, а ако икада планирам да имам још дјеце, као што смо се 'ми' договорили, то ће бити са донором сперме. И моја жртва ће бити моја. Такође, никада ми није било тако драго што је и он тражио предбрачни уговор. Надам се да ће се забављати у мутном једнособном стану. Понијећу својих 200 хиљада годишње са собом јер сте жељели да будете сигурни да се одрекнемо могућности алиментације", рекла је она.


Хтјела да се убије, скочила са зграде па пала на жену и убила њу

Хтјела да се убије, скочила са зграде па пала на жену и убила њу

Шокантна објава брзо је привукла велики број коментара људи који су честитали 29-годишњој мами што је напустила мужа. Једна особа је написала:

"За мене то није чак ни тражење теста – то је чињеница да је он то желио, али је то крио од тебе када сте причали о трудноћи, када си била трудна, ако је био у порођајној соби са тобом итд. Држати то за себе било је варљиво и манипулативно. Није ти дозволио да донесеш информисану одлуку о томе да ли желиш децу са њим".

"Тако ми је жао што пролазиш кроз ово. Надам се да ће ударити на свако црвено свјетло до краја живота. Надам се да ће увијек ударати ножним прстима о кауч. Надам се да му кафа увијек мало пада. Надам се да су му гуме хронично празне. Надам се да је његова рола тоалет папира увијек празна и да су му чарапе увијек мокре. И нека сви његови столови имају једну ногу која је краћа од осталих и нека никада нема довољно топле воде да се правилно тушира", написао је један корисник.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм