02.02.2025
19:05
Јела са динстаним месом су прави ужитак. Када научите да динстате месо на прави начин ваша непца ће вам бити захвална.
Постоји неколико финеса у припреми динстаног меса, који се морају поштовати, како бисте били сигурни да ћете увијек имати добар резултат. Одговарајућа меса за динстање су жилава меса, телећа ребра и свињска плећка.
Класично динстање прво подразумијева пржење меса, како би се запечатили сокови у њему, и како не би исцурили у процесу кувања, остављајући месо превише сувим, преноси Пинк.
Након кратког пржења меса на високој температури, додаје се мало воде, али не и много, како се динстање не би претворило у кување. Процес динстања меса траје дуго и одвија се у тихој ватри.
Код кувања се производи водена пара, која се лијепи на поклопцу посуде. Тамо се она кондензује и и враћа у месо, чинећи га меким и мирисним, преноси Еспресо.
Најновије
Најчитаније
23
03
22
45
22
42
22
31
22
28
Тренутно на програму
4:30
Азија, скривена мјеста (Р)
документарни програм
5:30
Аутошоп магазин (Р)
емисија о аутомобилима
3:30
Полицајци и лопови (Р, 16+)
филмски програм
6:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
6:45
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
6:55
АТВ јутро
јутарњи програм
9:00
Крваво цвијеће С02 ЕП 169 (Р, 12+)
серијски програм