Здрав живот

Фитнес инструкторка открила вјежбе помоћу којих ћете изгледати млађе

  • Извор: Она
  • 05.04.2024. 09:42

​Вјежбање је увијек препоручљиво чак и у старијим годинама. Остати досљедан здравом животу зарад побољшању здравља генерално понекад је толико тешко, а често и генетика не иде на руку. Инфлуенсерка фитнеса Фиона Ламберт се строго овога придржава, а да то није истина не би изгледала овако како изгледа. Шта мислите, колико година има?

Фиона је досљедна одређеним вјежбама које јој помажу у одржавању доброг изгледа. Истина је да, што смо старији, то нам некако теже иде, али она је показала да године могу да буду само број. Преко ТикТока објаснила је како њој то полази за руком.

Подијелила је своју рутину снаге коју редовно ради како би задржала добро држање. То укључује три једноставне вјежбе које се лако могу изводити и код куће.

Узела је траку коју је растегла у ширину колико је могла. У том положају почела је да премјешта траку испред па иза леђа колико може испруженим рукама и иза леђа.

"Држите руке исправљене. Требало би да осјетите како вам се лопатице скупљају" рекла је она.

Наредна вјежба је да држите руке исправљене и да у том положају ротирате рамена напријед-назад. Савјет је и да их подижете скоро до ушију и спуштате.

За посљедњу вјежбу вам је потребан зид. Подигните руке изнад главе па их вратите уз тијело. Потрудите се да вам испружене руке буду све вријеме уз зид.

Све описане вјежбе погледајте у снимку испод. Морате признати да изгледа феноменално за своје године.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: