ATV

Савјети

Ово су најбоље идеје за паковање новогодишњих поклона

 • Извор: Информер
 • 01.12.2023. 12:34

Поклони који чекају испод јелке су кључни дио празничне декорације и треба им посветити пуну пажњу.

Зато смо за вас одабрали најљепше идеје за паковање новогодишњих поклона.

Украсне врећице

Ове године урадите нешто другачије- упакујте новогодишње поклоне у врећице од јуте. Можете их и сами направити. Набавите већи комад материјала и исјеците га на жељене комаде, ишијте крајеве и вежите вуницом. А ако имате времена и знате како се то ради, на сваку врећицу можете и да извезете неке празничне и зимске мотиве. Овај омот сигурно неће завршити у канти за смеће.

Са сушеним воћем

Суво воће је заиста потцијењена празнична декорација, а ако не желите да направите вјенчић, ставите га у своје поклоне. Узмите једновојан украсни паир и умотајте поклоне. Затим их вежите канапом и причврстите сушене кришке поморанџе.

Упакујте поклоне у мараме

Још једна оригинална идеја. Зашто ове године не бисте упаковали новогодишње поклоне у неке лијепе мараме? Ни ови омоти неће завршити на отпаду…

Са гранчицама јеле

Једнобојни папир упарен са украсним концем за поклоне, црвеним бобицама и гранчицама јеле – идеалан је начин да упакујете новогодишње поклоне.

Декоративне бомбоне

Још један диван и забаван начин да упакујете поклоне. Све што вам треба јесте украсни папир и лепљива трака. Упакујте поклоне да подсећају на велике бомбоне.

Украсите поклоне рузмарином

Рузмарин има дивну симболику, лепо изгледа и још лепше мирише. Више него довољни разлози да украсите новогодишње поклоне гранчицама рузмарина.

Инспирисано природом

Ако волите природу, ово је сјајан начин да украсите новогодишње поклоне. Искористите суво лишће, гранчице, суво цвијеће, бобице… Довољно је само да прошетате по шуми или парку одаберете оно што вам се највише допада. И одаберите смеђи или зелени украсни папир, преноси Информер.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 22:10 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:25 Серија: Развратник (16+)

  Серија: Развратник (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм