ATV

Стручњаци открили

Пет срећних датума: Када је најбоље да украсите јелку

  • Извор: Агенције
  • 04.12.2023. 18:28

Поједине породице су већ украсили јелку с првим пахуљама које су пале прошле недјеље, док неки чекају да дође крај године како би украсили новогодишње дрвце.

Стручњаци езотерије тврде да је веома важан датум украшавања јелке. Да бисте привукли љубав и благостање у свој дом, обратите пажњу на ове посебне датуме…

18. децембар - уочи Светог Николе

Сматра се да украшавање јелке на овај датум привлачи просперитет и финансијску стабилност у кућу и живот. Идеално је да поред јелке ставите по неки ситни поклончић за дјецу који ћете назначити да је од Светог Николе. То ће читавој атмосфери дати додатни празнични карактер.

22. децембар - дан зимске солстиције

Ако сте уморни од животних проблема и невоља, идеално би било да јелку украсите баш 22. децембра. Они који вјерују у езотерију кажу да ће овај датум донијети заштиту вама и породици током читаве године.

24. децембар - Бадње вече по грегоријанском календару

Пошто је ово вече Бадње вече по грегоријанском календару, сматра се за вријеме чуда. Вјерује се да ово вече треба да оките јелку они људи који имају башту и на тај начин да привуку богату жетву за прољеће и љето, преноси Стил.

25. децембар - католички Божић

Четврта опција је да јелку окитите баш на дан Христовог рођења, тако ћете привући здравље, срећу и љубав у свој дом.

28. децембар

Вјерује се да ће они људи који јелку оките 28. децембра заштити кућу од зла. Добро је овог дана очитати молитву за здравље читаве породице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: