Large banner

Извор:

Крстарица

Коментари:

0

Подијели:

Тајна искусних кувара: Како да вам кромпир испадне хрскав и сочан

01.10.2024

17:03

Тајна искусних кувара: Како да вам кромпир испадне хрскав и сочан

Кувани, пржени или печени, са салатом или уз месо, кромпир је увијек јело за уживање.

Уз додатак зачина добија се укусан оброк, идеалан за све прилике, а ово је тајна како да вам пржени кромпир увијек испадне савршен!

Састојци и количина:

- кромпир 1 кг

- со по укусу

- зачин ц по укусу

- мљевена паприка по укусу

- уље100 мл

- першун по укусу.

Припрема:

Кромпир опрати, очистити и исјећи на крупније комаде, ставити у воду и кувати 10 минута, па склонити са ватре.

Кромпир треба да је скоро куван, али да се не распада.

Кромпир оциједити и пржити у загријаном уљу у тигању, па повремено продрмати да би се кромпир преокренуо или шпатулом окрените.

Пред крај посути сувим зачином, мало соли и паприке и на крају першунов лист. Продрмати тигањ још мало и извадити кромпир из тигања и савршени кромпир је готов.

Large banner
Small banner
  • Најновије

  • Најчитаније

Small banner

Тренутно на програму

21:00

Мућке С 03 ЕП 06 (12+)

серијски програм

21:35

Ало Ало С05 ЕП 22 (12+)

серијски програм

22:10

Вечернје вијести

информативни програм вијести

22:25

Дивље пчеле ЕП 78 (12+)

серијски програм

23:20

Погледај у сутра ЕП 169 (12+)

серијски програм

23:50

Погледај у сутра ЕП 170 (12+)

серијски програм

Small banner
Small banner