Познатог холандског посластичара Рудолфа ван Вина домаћа публика упознала је кроз ауторске емисије на каналу "24 Kitchen - Easy meals" која за тему има јела лаке и брзе припреме и "Рудолпх’с Bakery" (Рудолфова пекара) у којој гледаоце упознаје са најукуснијим рецептима за слана и слатка пецива.
За савршену чоколадну глазуру овај посластичар каже да је најважније стрпљење, али и добар рецепт који радо дијели са својим фановима.
Састојци:
250 грама меког маслаца,
300 грама шећера у праху,
200 грама црне чоколаде (истопљене),
кашика какао праха,
100 грама слатке павлаке
Припрема:
Помијешати омекшали путер са шећером и мутити електричним миксером (не ручно), док се у потпуности не сједине и смјеса постане глатка. Умијешати какао прах и још мутити. Смањити брзину на најслабију, па умијешати отопљену чоколаду и, на крају, црèме fraiche. Мутити све док се не добије глатка и пјенаста смјеса.
Уколико има грудвица, чинију накратко ставити у посуду са врелом водом, а затим наставити с мућењем. Глазуру нанијети док је још увијек пјенаста и глатка, преноси Супержена.