09.12.2024
20:51
Уколико желите да вам мафини буду још укуснији, ова цака ће вам добро доћи.
Многи људи су љубитељи мафина, било сланих, било слатких, а нарочито оних који се брзо "смућкају" и испеку.
Ипак, иако су папирне корпице одличан начин како да се мафини не залијепе за калуп, они задржавају сву масноћу и уље које ваше пециво има.
Уколико желите да добијете здравију верзију ваших мафина, све што треба да урадите јесте да у калуп прво сипате мало пиринча, па преко њега ставите корпице са тијестом и затим печете.
Када се зготове, примијетићете да је пиринач упио вишак масноће.
Како то изгледа у пракси, погледајте у снимку:
Најновије
Најчитаније
Тренутно на програму
20:00
Бинго, Лутрија Србије
бинго
20:30
Историја хране ЕП 03
документарни програм
21:00
Мућке С 03 ЕП 06 (12+)
серијски програм
21:35
Ало Ало С05 ЕП 22 (12+)
серијски програм
22:10
Вечернје вијести
информативни програм вијести
22:25
Дивље пчеле ЕП 78 (12+)
серијски програм
23:20
Погледај у сутра ЕП 169 (12+)
серијски програм