Svadba u nedjelju

Ceca potrošila čak 120.000 evra za veselje Veljka i Bogdane

 • 22.11.2019. 09:11

Svetlana Ceca Ražnatović odriješila je kesu za svadbu sina Veljka Ražnatovića, koji se u nedjelju ženi sa vjerenicom Bogdanom Rodić. 

Folk zvijezda potrošila je čak 120.000 evra.

U tu cijenu su uračunati prevoz za članove porodice iz Beograda do Titela, gdje mlada živi, dekoracija, crkva, mladenačka torta, dvije haljine koje će Bogdana da ponese, restoran, muzika, nakit za mladu, pozivnice, darovi za prijatelja i priju, Veljkovo odjelo, „rols-rojs“ u kojem će mladoženja da ide po buduću suprugu, kupovina mlade, Cecine dvije haljine, kao i Anastasijino odjelo i haljina, ali i renoviranje vile u Ljutice Bogdana, gdje će mladenci da žive poslije svadbe.

– Ceci i njenoj porodici je Veljkovo vjenčanje trenutno najvažnije slavlje. Pjevačica želi da sve bude na vrhunskom nivou i uopšte nije štedjela novac. To će biti prava srpska svadba i veselje o kojem će se mjesecima pričati. Međutim, da bi sve to bilo na nivou, neko mora sve to i da plati. Ceca ženi sina i želi da snosi apsolutno sve troškove. A oni uopšte nisu mali. S obzirom na to da će biti 500 zvanica, Ceca je željela da plati restoran i za goste sa mladine strane, ali Bogdanini roditelji su izrazili želju da i oni učestvuju, pa će snositi troškove za 150 svojih zvanica, a za ostalih 350 gostiju plaća Ceca. Samim tim restoran sa najskupljim menijem će Cecu da košta 35.000 evra – priča izvor Kurira blizak pjevačici.

Ceca je ponosna što je snajka izrazila želju da nosi njenu vjenčanicu, ali će, pored te haljine, poneti još dvije. Specijalno za mladu se šije haljina na kojoj će da bude 30.000 kristala, čija cijena je 10.000 evra, dok je druga klasičnija i košta 5.000 evra - kaže sagovornik Kurira.

Pročitajte još:

Samoubistvo na očevom grobu: Pucao sebi u glavu zbog kockarskih dugova?

Otkriveno ko je Srbin na snimku sa ruskim obavještajcem

Čitali testament, rodbina nije mogla da se prestane smijati

Samo naprijed, kroz sredinu: Nezapamćena scena u kružnom toku

Miloš trudnoj ženi i kćerkici donio kolače, pa izrešetan ispred kuće

Znam ko je objavio moj snimak, saznala sam prošle godine

Dvojica mladića pokušali da kidnapuju fudbalera, oteo im se dok su ga gurali u gepek

Detalji sačekuše: Miloš pao ispred garaže bježeći od metaka, u kući mu bila porodica

Ubio se Saša Vasić, pored tijela pronašli pištolj

Od ranije poznat policiji: Ovo je Miloš (25) što je brutalno likvidiran

Stroga pravila svadbe decenije: Niko ne smije doći u miniću

Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora poslije tri mjeseca

 • 12:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.