Danijela Martinović je prije Petra Graše bila u braku sa ovim pjevačem

  • 11.11.2020.17:14

Popularna pjevačica Danijela Martinović uživa u ljubavi sa pjevačem Petrom Grašom.

Par uživa u zajedničkom životu duži niz godina, a ono što je mlađoj javnosti manje poznato je bivši zakonski suprug Danijele Martinović.

Riječ je Marku Perkoviću Tompsonu. Danijela i Tompson su se vjenčali 1995. godine u Splitu, a nakon toga su tri godine živjeli u tajnom braku.

Brak nije potrajao, a onda su nastali problemi sa razvodom u crkvi. Naime, Danijela i Perković razveli su se iz drugog pokušaja, a sve je trajalo godinama.

Crkva je poništila njihov brak 2005. godine. Tačnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevaljanost njihove bračne zajednice nakon trogodišnjeg procesa.

"Presrećan sam što je Crkva moj brak s Danijelom proglasila nevaljanim", izjavio je tada Thompson za Jutarnji list, a ništa manje srećna nije bila ni Danijela koja je sa Petrom Grašom u vezi već 23 godine:

"Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što moramo neke stvari da prođemo. Nakon toga sam zrelija, hrabrija definitivno, i dalje svesna da sve ono što je trebalo biti je bilo. I da smo oboje izvukli najbolje od toga i krenuli u svoje živote. I da me pitate bih li nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje", rekla je Danijela.