Seksi navijačica ponovo na tribinama

Larisa Rikelme se vratila još bezobraznija 

 • 21.06.2019. 09:20

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovno je ukrala svu pažnju na tribinama. Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Copa Americi. 

Očigledno je Larissa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Messija i društva i odigrati 1-1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti.

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njezino ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni telefon.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografirala za časopis Plejboj.

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, 2013. godine se udala za fudbalera Džonatana Fabra i rodila kćerkicu te se posvetila porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji Plesa sa zvijezdama i stigla čak do finala, a oprobala se i kao glumica i blogerica.

 • 12:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.