Seksi navijačica ponovo na tribinama

Larisa Rikelme se vratila još bezobraznija 

  • 21.06.2019.09:20

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovno je ukrala svu pažnju na tribinama. Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Copa Americi. 

Očigledno je Larissa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Messija i društva i odigrati 1-1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli zabiti.

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njezino ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni telefon.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo, a iako se njezina domovina oprostila od natjecanja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografirala za časopis Plejboj.

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, 2013. godine se udala za fudbalera Džonatana Fabra i rodila kćerkicu te se posvetila porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji Plesa sa zvijezdama i stigla čak do finala, a oprobala se i kao glumica i blogerica.